نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب:

در اجرای طرح سامانه گرمسیری به كرمانشاه ظلم شده است

در اجرای طرح سامانه گرمسیری به كرمانشاه ظلم شده است خبرگزاری نفت و گاز: نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه در سامانه گرمسیری ظلم مضاعفی به كرمانشاه شده است، اظهار داشت: از سامانه گرمسیری تامین آب مورد نیاز صنایع منطقه آزاد تجاری قصرشیرین را هم می خواهیم.


به گزارش خبرنگار ایسنا، فرهاد تجری در شورای اداری استان كرمانشاه كه با حضور رضا اردكانیان وزیر نیرو برگزار شد، اظهار نمود: در سامانه گرمسیری سهم استان كرمانشاه 55 درصد و سهم ایلام 45 درصد است و این در شرایطی است كه در كرمانشاه اراضی با قابلیت زراعی بسیار بالاتری داریم.

به گفته این نماینده، بخشی از این سهم 55 درصدی هم آب های سرزمینی خود استان كرمانشاه است كه بعنوان سامانه گرمسیری به كرمانشاه داده می گردد.

تجری ادامه داد: اگر فكری به حال سهم كرمانشاه از سامانه گرمسیری نشود این مشكل در آینده به یك بحران اجتماعی تبدیل خواهد شد.

این نماینده مجلس عنوان كرد: مشكل دیگر این است كه ما برای نگهداری همین سهم 55 درصدی نیازمند 300 میلیون مترمكعب مخزن سد هستیم، در صورتی كه ظرفیت كنونی ما 80 میلیون مترمكعب است و نیازمند افزایش ظرفیت برای همین سهم 55 درصدی هستیم.

عضو مجمع نمایندگان استان كرمانشاه تخصیص آب برای بخش صنعت از محل سامانه گرمسیری را خواسته مهم دیگر برشمرد و عنوان كرد: منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین در زمان راه اندازی به حجم زیادی آب برای صنایع نیاز دارد كه باید به فكر تامین آن باشیم.

در ادامه احمد صفری رئیس مجمع نمایندگان استان كرمانشاه هم خواهان تسریع در اجرای سامانه سردسیری شد و اضافه كرد: این پروژه تاثیر بسزایی در آبی كردن اراضی دیم استان و افزایش تولید محصولات كشاورزی دارد.

وی یادآوری كرد: خواسته دیگر ما هم اجرایی شدن سد "بیستون" برای تامین آب مورد نیاز صنایع محدوده بیستون و شهرك های صنعتی اطراف این منطقه است.

صفری بر ضرورت اجرایی شدن سد "پاتاق" هم تصریح كرد و ادامه داد: طرح آبرسانی بلندمدت شهرهای كرمانشاه، پاوه، سنقر و... هم باید هرچه زودتر اجرا شود تا مردم در فصل گرما با مشكل تامین آب مواجه نشوند.

وی همینطور خواهان حمایت های ویژه وزارت نیرو برای اجرای طرح توسعه نیروگاه "زاگرس" شد.

علیرضا تخت شاهی مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری استان كرمانشاه هم از خسارت 400 میلیارد تومانی زلزله به صنعت آب و 85 میلیارد تومانی به صنعت برق یاد كرد و اظهار داشت: برای جبران آن و ادامه عرضه خدمات به زلزله زدگان نیازمند حمایت وزارت نیرو هستیم.

وی خاطرنشان كرد: در مناطق زلزله زده با افزایش مصرف انرژی خصوصا سه برابر شدن مصرف برق در زمستان مواجه بودیم و نزدیك به هشت هزار انشعاب برق و هشت هزار علمك شیر آب برای این مناطق بوجود آمد.

مدیرعامل آب و فاضلاب كرمانشاه خواسته دیگر خویش را كمك به كاهش تنش آبی شهرهای كرمانشاه خصوصا شهرستان های شرقی اعلام نمود.

تخت شاهی خاطرنشان كرد: مشكل دیگر ما وجود انشعابات غیرمجاز زیاد در حوزه آب و برق است كه مقابله با آن نیازمند پای كار بودن همه دستگاه ها است.

محمد ابراهیم اعلمی آل آقا رییس دانشگاه رازی هم خواستاری راه اندازی پژوهشكده "سازگاری با كم آبی" در كرمانشاه شد و اظهار داشت: ما ظرفیت های خوبی برای ورود به این حوزه داریم.





1397/02/07
15:47:46
5.0 / 5
4569
تگهای خبر: برق , وزارت نیرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز