مازندران سرسبز است اما خانه سبز ندارد

مازندران سرسبز است اما خانه سبز ندارد خبرگزاری نفت و گاز: عضو هیئت علمی دانشكده فنی هرمزگان بر ضرورت طراحی و ساخت خانه سبز كه سازگار با اقلیم و محیط زیست است، تاكید نمود.


رضا اكبرزاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینكه طراحی خانه های سبز به گونه ای است كه با محیط زیست سازگار و پایدار باشد و تاثیری بر روی انرژی آب و مصالح ساختمانی بگذارد، اظهار نمود: آن چیزی كه در طراحی خانه های سبز مطرح می شود، حركت به سمت صفر شدن مصرف كربن به منظور حفظ، نگهداری و بهبود انرژی آب و كیفیت فضای داخل ساختمان و استفاده از مواد بازیافتی و تولید زباله كمتر در فرایند ساخت است.
وی، استفاده از انرژی طبیعی روزمره و انرژی های تجدیدپذیر برای تولید برق مصرفی را از مزایای خانه سبز دانست و خاطرنشان كرد: توجه به محیط زیست و كمك به حفظ آن، بهبود یافتن آب و هوا، استفاده از ضایعات و پساب در تولید آب مورد نیاز برای آبیاری، بهینه سازی مصرف انرژی، استفاده از مصالح قابل بازیافت غیرشیمیایی، طراحی با عنایت به مسائل نزدیك به طبیعت، استفاده از گیاهان طبیعی، اجتناب از آسیب رساندن اراضی و توجه به شخصیت اكولوژی منطقه از دیگر مزایای ساخت این خانه هاست.
عضو هیئت علمی دانشكده فنی هرمزگان با اشاره به اینكه در كشور ما از مواد شیمیایی و مضر در صنعت ساختمان استفاده می گردد در صورتی كه در دنیا به فناوری جدید و استفاده از مصالح های مختلف رایج توجه می كنند، تصریح كرد: وجود محیط زیست سالم در تعریف فناوری جدید، طراحان و مهندسین را به سمت طراحی ساختاری با اتلاف انرژی و ضرر و زیان كمتر به محیط زیست سوق می دهد.
اكبرزاده خاطرنشان كرد: با عنایت به اینكه در شرایط بحران آب به سر می بریم صرفه جویی و استفاده از انرژی های جدید مانند انرژی های خورشیدی و بادی در طراحی خانه سبز مورد توجه است.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینكه كشور ایران دارای اقلیم های متفاوتی است و طراحی خانه های سبز طوری انجام می گردد كه سازگاری با محیط را حفظ می نماید، اضافه كرد: طراحی خانه ای در یك منطقه كوهستانی و جنگلی در چین به گونه ای است كه سقف و دیوارهای آن شبیه سنگ اما از شیشه های الیافی بسیار مقاوم است.
عضو هیات علمی دانشكده فنی هرمزگان با اشاره به اینكه استفاده از انرژی خورشیدی در طراحی خانه های سبز بسیار مقرون به صرفه است، تصریح كرد: هزینه ابتدایی جهت استفاده از این سیستم جدید امكان دارد بیشتر از ساختمان های معمولی باشد اما بعد از دو سال بازگشت سرمایه خواهیم داشت و باقی سال ها به سود تبدیل می گردد و علاوه بر آن از هدررفت انرژی جلوگیری می كند.
گفت وگو از زینب تذكاری خبرنگار ایسنا



1397/07/22
19:43:58
5.0 / 5
4549
تگهای خبر: انرژی , برق , تولید , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز