روند كاهشی نفت ازسرگرفته شد

روند كاهشی نفت ازسرگرفته شد به گزارش خبرگزاری نفت و گاز قیمت نفت روز چهارشنبه در واكنش به آماری كه افزایش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریكا را نشان داد و نگرانیها نسبت به تقاضا برای سوخت را تجدید كرد، بیشتر از یك درصد سقوط كرد.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۳۳ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش پیدا کرد و به ۴۱ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۰ سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرد و به ۳۹ دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص روز دوشنبه بیشتر از چهار درصد سقوط کرده بودند که بیشترین میزان کاهش در دو هفته اخیر بود با این وجود روز سه شنبه افزایش داشتند.

افزایش موارد مبتلا شدن به ویروس کرونا در کشورهایی شامل فرانسه و اسپانیا به همراه احتمال وضع محدودیتهای بیشتر در انگلیس، نگرانیها نسبت به تقاضا برای سوخت را همزمان با عرضه بیشتر نفت خام از جانب لیبی به بازار جهانی برانگیخته است.

در آمریکا که شمار قربانیان کووید ۱۹ از مرز ۲۰۰ هزار نفر عبور کرده است، طبق آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام در هفته منتهی به ۱۸ سپتامبر به میزان ۶۹۱ هزار بشکه افزایش پیدا کرد. تحلیل گران کاهش این ذخایر به میزان ۲.۳ میلیون بشکه را پیشبینی کرده بودند. ذخایر بنزین به میزان ۷.۷ میلیون بشکه کاهش داشت که هشت برابر میزان پیشبینی شده بود و نشان داد تقاضا در بزرگترین کشور مصرف کننده سوخت در جهان اندکی بهبود داشته است اما افزایش موارد مبتلا شدن به ویروس کرونا در خیلی از کشورها پرسشهایی را درباره گستردگی روند احیای تقاضا در سرتاسر جهان مطرح کرده است.

آمار رسمی ذخایر نفت و سوخت بعدازظهر روز چهارشنبه از جانب اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.

در لیبی، شرکت ملی نفت لیبی پیش بینی نمود تولید نفت تا هفته آینده به بیشتر از ۲۵۰ هزار بشکه در روز افزایش پیدا خواهد نمود. این شرکت صادرات را از پایانه نفتی زیتونیه را بعد از بررسی وضعیت امنیتی این بندر و میادینی که نفتشان به آن منتقل می شود، ازسرخواهد گرفت.

تشدید درگیریهای داخلی در لیبی به محاصره تاسیسات نفتی منجر گردید که بعد از گذشت بیشتر از هشت ماه حالا تسهیل شده است اما تحلیل گران انتظار ندارند تولید نفت لیبی سریعا به سطح ۱.۲ میلیون بشکه در روز قبل از وضع محاصره بازگردد.

بر اساس گزارش رویترز، گروه اوراسیا در یادداشتی نوشت: تقاضای جهانی برای نفت سال جاری به علت بحران کووید ۱۹ بیشتر از ۱۰ درصد کاهش خواهد یافت و به حدود ۹۰ میلیون بشکه در روز خواهد رسید. این کاهش بزرگترین شوک تقاضا در تاریخ صنعت نفت خواهد بود.




1399/07/03
12:43:36
5.0 / 5
1746
تگهای خبر: انرژی , بنزین , تولید , سوخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز