جبران كاهش صادرات نفت امارات با افزایش فروش عربستان

جبران كاهش صادرات نفت امارات با افزایش فروش عربستان به گزارش خبرگزاری نفت و گاز افزایش صادرات نفت عربستان سعودی در ماه سپتامبر، صادرات كمتر امارات متحده عربی را كه درصدد جبران مازاد تولید ماه آگوست بود، جبران كرد و فروش تولیدكنندگان خاورمیانه ای اوپك را برای سومین ماه حدودا ثابت نگه داشت.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، صادرات نفت عربستان سعودی در ماه سپتامبر بیشتر از ۴۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت و حدودا کاهش صادرات امارات متحده عربی را جبران کرد. صادرات نفت کویت و عراق به میزان اندکی افزایش داشت.

بررسی آمار رهگیری نفتکشها توسط بلومبرگ نشان داد این چهار کشور ماه میلادی گذشته مجموعا ۱۳.۶۱ میلیون بشکه در روز نفت و میعانات صادر کردند که ۱۶۴ هزار بشکه در روز در مقایسه با اوت افزایش داشت.

جریان صادرات این چهار کشور که بیشتر از ۷۰ درصد از تولید اوپک را می سازند، به کره جنوبی افزایش یافت اما به سایر خریداران همچون چین کاهش داشت.

عربستان سعودی، امارات متحده عربی و کویت صادرات نفت به کره جنوبی را در سپتامبر مجموعا ۳۵۰ هزار بشکه در روز بالا بردند که بیشتر از دو برابر میزان کاهش صادرات عراق بود.

مجموع صادرات نفت از منطقه خلیج فارس به هند در سپتامبر کاهش داشت چونکه فعالیت پالایشگاهی در این کشور در بحبوحه شیوع کرونا و ضعیف ماندن تقاضا برای دیزل، پایین ماند. صادرات حدود ۴۶۰ هزار بشکه در روز یا معادل ۱۷ درصد کمتر از میانگین مشاهده شده در ۱۲ ماه گذشته تا آوریل بود.

صادرات به آمریکا هم به روند نزولی ادامه داد و به پایین ۲۵۰ هزار بشکه در روز رسید. تنها یک نفتکش سوئزمکس که حامل یک میلیون بشکه نفت بود، ماه گذشته عراق را به مقصد آمریکا ترک کرد. صادرات از عربستان سعودی در سپتامبر به ۱۸۳ هزار بشکه در روز در مقایسه با ۲۴۲ هزار بشکه در روز در اوت کاهش پیدا کرد.

افزایش صادرات از جانب عراق و کویت به چین با فروش کمتر عربستان سعودی و امارات متحده عربی به این کشور کاملا جبران شد و برآوردهای اولیه نشان داده است حجم نفتی که از منطقه خلیج فارس به چین ارسال شد، ۱۰۰ هزار بشکه در روز در مقایسه با آمار اوت کاهش داشته است.

صادرات نفت و میعانات تولیدکنندگان این منطقه به ژاپن در سپتامبر کاهش داشت و افزایش ۱۰۰ هزار بشکه در روز صادرات کویت با کاهش مشابه صادرات عربستان سعودی و امارات متحده عربی جبران شد. مجموع صادرات به ژاپن ۷۰۰ هزار بشکه در روز معادل ۳۰ درصد پایین سطح سه ماهه اول ماند که ویروس کرونا هنوز شیوع پیدا نکرده و تقاضا را کاهش نداده بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این آمار شامل صادرات نفت از شمال عراق که از راه بندر سیهان ترکیه انجام می شود و صادرات نفت امارات متحده عربی از ساحل اقیانوس هند و بنادر دریای سرخ عربستان سعودی نبوده است. آمار صادرات به هر کدام از مقصدها امکان دارد دستخوش تغییر شود به خصوص زمانی که کشتیها از نقاط ترانزیتی مانند سنگاپور و کانال سوئز می گذرند.




1399/07/12
13:52:36
5.0 / 5
1762
تگهای خبر: اوپك , پالایشگاه , تولید , خاورمیانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز