افزایش تعرفه پیك بحران در انتظار تصویب هیأت دولت

افزایش تعرفه پیك بحران در انتظار تصویب هیأت دولت به گزارش خبرگزاری نفت و گاز مدیرعامل توانیر اظهار داشت: علاوه بر سیاست های پیشگیری برای پایدار ماندن کنترل رشد بار باید سیاست های بازدارنده هم اعمال شود که هم اکنون افزایش تعرفه پیک بحران در هیأت دولت منتظر تصویب است.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، محمدحسن متولی زاده امروز در مراسم هفته نخست پویش هر هفته الف- به-ایران ضمن اشاره به اهمیت مبحث پایدار ماندن کنترل رشد بار اظهار نمود: تحقق این مساله آرزوی همکاران ما در صنعت برق است که تابحال با سیاست های تشویقی و هماهنگی با مشترکان این کار را دنبال کردیم اما به جهت اینکه این مساله مستمر باشد باید به سیاست های تشویقی در کنار سیاست های بازدارنده توجه گردد.
وی ضمن اشاره به پویش هر هفته الف-ب- ایران اظهار داشت: این پروژه ها در تمام استان ها شروع شده و شروع پویش در سال ۱۴۰۰ مبین این نکته مهم می باشد که وزارت نیرو به تمام مردم در کل کشور توجه دارد و تمام خدمات را در کل کشور توسعه می دهد.
وی ادامه داد: سال ۱۳۹۹ سالی خیلی سخت بود چون که تابستان بسیار گرمی را پشت سر گذاشتیم و در زمستان هم از نظر تأمین سوخت نیروگاه ها با مشکل مواجه شدیم اما با عنایت خداوند و تلاش همکاران سالی پرافتخار را سپری کردیم.
وی با اشاره به اینکه همکاران ما در بخش توزیع هم در بخش سازوکار و هم در بخش ساخت و ساز پیشتاز بودند، اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ هم سال بسیار مهمی است و صنعت برق برای تحقق فرامین و دستورات مقام معظم رهبری آمادگی کامل دارند و امیدواریم با بودجه تعیین شده شاهد گام های موثری در صنعت برق باشیم.
وی با تاکید بر اینکه خدمت رسانی به روستاها بخصوص عشایر گسترده خواهد شد و برنامه های گوناگونی را برای عبور موفق از تابستان ۱۴۰۰ در نظر گرفته ایم، اظهار داشت: مدیریت بار ادارات، استفاده از پتانسیل برق امید و برخورد با رمزارزهای غیر مجاز همچون برنام هایی است که برای سال ۱۴۰۰ در صنعت برق در نظر گرفته ایم.
به قول وی با اجرای طرح برق امید بیشتر از هفت میلیون مشترک مشمول تخفیف صددرصدی شدند و تعداد مشترکان پرمصرف هم به علت توجه و رعایت مصرف حدود شش درصد کاهش پیدا کرد و این آمار بسیار امیدوارکننده است.
پیاده سازی ۲۴ برنامه برای ایجاد تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت برق
همینطور غلامعلی رخشانی مهر - معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به اینکه در دو سال قبل با تدوین ۲۴ برنامه، به دنبال ایجاد تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت برق بودیم، اظهار داشت: اقتصاد یارانه ای برق، محدودیت منابع مالی و کاهش سرمایه گذاری جهت توسعه زیرساخت های صنعت برق سبب شد تا به دنبال کاهش هزینه های تمام شده طرح ها و هزینه های جاری باشیم.
وی با بیان اینکه نیازصنعت برق برای ارتباط دوسویه با مخاطبان و مشترکان خود هم از دیگر علل حرکت به این سمت بود، تصریح کرد: تنها راه رسیدن به این مهم هوشمندسازی صنعت برق و ایجاد تحول دیجیتال بود که بنابراین در دو سال قبل با تدوین ۲۴ برنامه، برای دستیابی به این هدف حرکت کردیم.
معاون هماهنگی توزیع توانیر اظهار نمود: برنامه های مذکور در چارچوب ۵ محور شامل، بهبود حاکمیت شرکتی و ارتقای سلامت اداری، تاب آوری و افزایش قابلیت اطمینان، مدیریت انرژی، مدیریت هوشمند ارتباط با مشتریان و اصلاح اقتصاد صنعت توزیع برق تقسیم بندی و برای هر کدام مجری جداگانه ای تعیین و مأموریت های ویژه ای به شرکتهای توزیع ابلاغ گردید.
رخشانی مهر افزود: الان شاهد اجرای ۱۰۰ درصدی ۱۲ برنامه از میان برنامه های مذکور هستیم و دیگر برنامه ها هم بزودی به صورت کامل اجرایی و پیاده سازی خواهد شد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در عین حال ضمن اشاره به این که امروز از دست اندرکاران طرح های ساز و کاری تحول دیجیتال و هوشمندسازی صنعت برق تقدیر خواهد شد، اضافه کرد: از آنجائیکه فاصله شرکت ها در اجرا و پیاده سازی برنامه های مذکور خیلی کم بود، با تشکیل باشگاه ۱۰ تایی ها، ۱۰ شرکت نخست در هر برنامه مشخص شدند.
رخشانی مهر از قبض سبز، توسعه خدمات غیرحضوری، هوشمندسازی مراکز اتفاقات (طرح هما)، توسعه سامانه نظارت مکانیزه طرح ها (طرح سنم)، توسعه سامانه چاوش (چشم انداز اصلاح ولتاژ شبکه)، کاهش تلفات شبکه توزیع برق به کمتر از ۹.۷ درصد، تدوین برنامه های ۰۹۸ و برنامه های ۰۹۹ را همچون این برنامه ها عنوان نمود و اضافه کرد: راه اندازی مرکز ملی پایش صنعت برق، مرکز ملی پایش کنتورهای هوشمند کشور، سامانه پوشش های بیمه ای در صنعت توزیع برق و جایگزینی شبکه فرسوده مسی با کابل خودنگهدار از دیگر برنامه هایی است که الان به صورت کامل اجرا شده و در هر برنامه هم ۱۰ شرکت اول شناسایی شده اند.




منبع:

1400/01/18
11:43:57
5.0 / 5
993
تگهای خبر: انرژی , برق , خدمات , راه اندازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز