معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی:

ظرفیت تولید برق خورشیدی تا اختتام دولت دوازدهم به 4هزار مگاوات می رسد

ظرفیت تولید برق خورشیدی تا اختتام دولت دوازدهم به 4هزار مگاوات می رسد خبرگزاری نفت و گاز: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اظهار داشت: با جذب بخش خصوصی و همراهی مسئولان ظرفیت تولید برق خورشیدی تا اختتام دولت دوازدهم به 4 هزار مگاوات می رسد.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، همایون حائری عصر روز شنبه در آئین افتتاح نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در قم با تاكید بر لزوم توسعه زیرساختها در تولید برق از انرژی های پاك به جای فسیلی، عنوان كرد: حركتی در جهت تولید برق از انرژی های پاك خصوصاً خورشیدی در وزارت نیرو شروع شده است كه تا اختتام دولت دوازدهم باز تداوم دارد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اضافه كرد: با جذب بخش خصوصی و همراهی مسئولان ظرفیت تولید برق خورشیدی تا اختتام دولت دوازدهم به 4 هزار مگاوات می رسد.
وی اشاره كرد: رویكرد صنعت برق در تولید برق استفاده از انرژی های نو و افزایش ظرفیت دو برابری نسبت به قبل است.
حائری بیان كرد: تا آخر سال 95 ظرفیت تولید برق از انرژی خورشیدی به میزان 250 مگاوات بود و در سال 96 به 500 مگاوات رسید و تا اختتام امسال تا 1000 مگاوات خواهد رسید.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: نیروگاه های اتمی، آبی، بادی و خورشیدی از ظرفیت ای مهم در تولید انرژی های پاك است و بخش بخار سیكل تركیبی باز یكی دیگر از بخش ها است كه سالانه 35 میلیارد كیلووات ساعت از بخش بخار سیكل تركیبی استفاده میگردد.
انرژی های پاك سهم 21 درصدی در تولید برق كشور دارد
حائری عنوان كرد: انرژی های پاك سهم 21 درصدی در تولید برق كشور دارد كه رو به افزایش است و برآنیم به رقم 30 درصد برسد.
وی با اشاره به جایگاه صرفه جویی در مصرف برق در توسعه كشور اشاره كرد: با تغییر ساعت كار ادارات با همراهی استانداران 2 هزار مگاوات صرفه جویی شد كه به میزان 3 میلیارد یورو است و این تحول در اقتصاد ملی نقش مهمی داشت.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اظهار نمود: در ایران ظرفیت های مهمی در تولید برق خورشیدی وجود دارد و البته بهترین راندمان تولید برق انرژی باز در زمان پیك مصرف است.
وی اظهار داشت: در كشور 22 هزار مگاوات در پیك تابستان مصرف برق داریم كه در این خصوص استفاده از انرژی های نو ارزش افزوده خوبی به همراه دارد.
نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در قم افتتاح شد
نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی با سرمایه گذاری بالغ بر 10میلیون یورو در جاده كوه سفید قم راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، ابراهیم خوش گفتار مدیرعامل شركت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر هم در این جلسه عنوان كرد: این نیروگاه در شرایط نامی دارای ظرفیت 10 مگاوات در تولید برق است. این پروژه با سرمایه گذاری بالغ بر 10 میلیون یورو و در 20 هكتار زمین به بهره برداری رسید.
خوش گفتار بیان كرد: نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در قم ظرفیت 200 نفر اشتغال زایی به صورت مستقیم و 700 نفر غیر مستقیم را دارد.
وی اظهار نمود: این پروژه با همراهی مسئولان به خوبی پیش رفت و نشان داد قم ظرفیت لازم برای حضور سرمایه گذاران را دارد بااینكه در ارتباط با تخصیص زمین و قیمت ارز در عملیاتی شدن پروژه ها با چالش هایی مواجه هستیم.
مدیرعامل شركت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر بیان كرد: این پروژه وارد مدار شده و سومین نیرگاه در سطح كشور به حساب می آید كه امسال به بهره برداری رسیده است.
وی اشاره كرد: پس از افتتاح نیروگاه خورشیدی در اصفهان و یزد این طرح در قم به بهره برداری رسیده است و چهارمین نیروگاه خوشیدی امسال در یزد به بهره برداری می رسد.
خوش گفتار اشاره كرد: برق خورشیدی جایگاه مهمی در صادرات دارد و بعنوان صنعتی بدون استفاده از آب با ارزش افزوده بالا و جلوگیری از آلودگی هوا و كاهش مصرف انرژی فسیلی باید مورد توجه قرار گیرد.




1397/08/20
14:48:05
5.0 / 5
4550
تگهای خبر: انرژی , برق , تولید , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز