وضعیت بحرانی میزان سولفور صادرات نفت اورال روسیه به اروپا

وضعیت بحرانی میزان سولفور صادرات نفت اورال روسیه به اروپا به گزارش خبرگزاری نفت و گاز یكی از مقامات شركت ترانس نفت اخطار داد همچنانكه میزان بیشتری نفت دارای سولفور اندك به چین صادر می شود، میزان سولفور صادرات نفت اورال روسیه به اروپا امسال و سال آینده به سطح بحرانی خواهد رسید.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، سرگی آندرونوف، نایب رییس شركت ترانس نفت كه شركت انحصاری خط لوله ملی روسیه است، اظهار نمود این شركت هیچ ظرفیت فناوری برای ادامه كاهش سطح سولفور نفت اورال برای خریداران اروپایی ندارد زیرا روند صادرات اورال دارای سولفور اندك به چین همچنان به رشد ادامه می دهد.

بخشی از دلیل این تغییر در مقصدهای صادراتی، افزایش عرضه گریدهای نفت خام رقیب در مدیترانه از جمله گرید CPC قزاقستان، نفت آذربایجان و نفت كردستان عراق است. این امر سبب شده نگاه روسیه برای گریدهای شیرین تر خود به شرق معطوف شود.

علت دیگر این است كه پالایشگاه های روسیه برای فراوری نفت ترش مجهز شده اند و نه نفت خیلی ترش. سطح سولفور در حدود ۱. ۶۳ درصد نگه داشته شده و نباید از ۱. ۸ درصد فراتر رود. همچنان كه تولید در چند سال اخیر رشد كرده است، از سال ۲۰۱۴ نفت خام دارای سولفور بالاتر به محموله های صادراتی اضافه شده و تا این تاریخ، سطح سولفور صادرات اورال حدود ۱. ۶۱ درصد بوده است.

با این همه صادرات اورال به چین كه با استفاده از خط لوله سیبری شرقی-اقیانوس آرام صورت می گیرد، حاوی سولفور حدود ۰. ۵ درصد است و بدین سان در رده نفت شیرین قرار می گیرد كه پالایش آن برای پالایشگاه ها راحت تر است. نفت ترش نفت حاوی سولفور بالای ۰. ۵ درصد است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این مقام ترانس نفت هفته گذشته گفته بود از سال ۲۰۱۴ میزان نفت حاوی سولفور بالا كه با استفاده از شبكه ترانس نفت حمل شده، به میزان ۳۶. ۶۵ میلیون بشكه (۵ میلیون تن) رشد كرده و كیفیت كلی این گرید را به خطر انداخته است. همینطور میزان نفت دارای سولفور بالا كه با استفاده از پالایشگاه های روسی فراوری شده است، در همین مدت به میزان ۳۳ میلیون بشكه (۴. ۵ میلیون تن) كاهش یافته است. ترانس نفت میزان ارسال اورال دارای سولفور بالا به چین را به ۸۸ میلیون بشكه (۱۲ میلیون تن) افزایش داد.



 

1396/09/02
13:47:15
5.0 / 5
4833
تگهای خبر: پالایشگاه , صادرات , نفت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز