افزایش ۹ درصدی تولید نیروگاه های حرارتی در كشور

افزایش ۹ درصدی تولید نیروگاه های حرارتی در كشور به گزارش خبرگزاری نفت و گاز سال قبل حدود 92 درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه های حرارتی تأمین شده و میزان تولید این واحدها نسبت به سال قبل بیشتر از 9 درصد افزایش پیدا کرده است.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل تلفیقی از کارآمدترین روش های بهبود راندمان نیروگاه های حرارتی کشور به شمار می آید که نه فقط برای صنعت برق، بلکه برای محیط زیست و صرفه جویی در مصرف سوخت نیز بسیار موثر است و در سال های آتی شاهد تاثیرات گسترده آن خواهیم بود.
با قرار دادن یک توربین بخار ۱۶۰ مگاواتی در امتداد دو توربین گازی ۱۵۹ مگاواتی و تشکیل یک بلوک کامل سیکل ترکیبی، بدون نیاز به مصرف سوخت اضافی و از محل حرارت بازیافت شده در سیکل اول تولید برق، راندمان نیروگاه از حدود ۳۴ درصد به نزدیک ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
نگاهی به آمار تولید نیروگاه های حرارتی کشور حاکی از آنست که در سال قبل با افزوده شدن بخش بخار نیروگاه های پرند، عسلویه، ارومیه، فردوسی، شیروان، سبلان و کاسپین شاهد جهش تولید نیروگاه های سیکل ترکیبی بعنوان واحدهای تولید کننده برق دوستدار محیط زیست هستیم.
در سال قبل ۳۴۳ میلیون مگاوات ساعت انرژی در تمامی نیروگاه های کشور (حرارتی، برق آبی، اتمی و تجدیدپذیر) تولید شده است که سهم نیروگاه های حرارتی بخاری، گازی و سیکل تلفیقی از این رقم بیش از ۳۱۴ میلیون مگاوات ساعت بوده است.
همین طور میزان تولید برق نیروگاه های سیکل ترکیبی کشور در سال قبل با افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال ۹۸ به حدود ۱۵۸ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.



1400/02/04
11:36:39
5.0 / 5
946
تگهای خبر: انرژی , برق , تولید , سوخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز