روغن کاری چرخ دنده های صنعت اولویت مهم دولت در مازندران

روغن کاری چرخ دنده های صنعت اولویت مهم دولت در مازندران اولتیماتوم سه ماهه برای تعیین تکلیف 350 واحد صنعتی راکد واقع در 39 ناحیه و شهرک صنعتی مازندران بر طبق آمار دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تاثیرش را گذاشته و در هفته های گذشته چراغ 35 واحد تولیدی استان با رفع موانع اداری و مالی روشن شد.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایرنا، استاندار مازندران در ۳۱ فرودین سال جاری در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، برای دستگاه های اجرائی و بانکها برای تعیین تکلیف و بازگرداندن واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید زمان تعیین کرد و از تمامی فرمانداری ها و ادارات مازندران خواست در ماه های آتی نسبت به بررسی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی راکد استان اقدام نمایند، به شکلی که تا سه ماه آتی چراغ تمام بنگاه های اقتصادی مازندران روشن شود.
براساس آمار دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران پیگیری ها برای بازگرداندن ۳۵۰ واحد تعطیل استان از اول اردیبهشت امسال در دستور کار مدیران اقتصادی و فرمانداری های استان قرار گرفته که ماحصل تامین منابع مالی و برگزاری جلسات مستمر باهدف رفع اشکال کمبود نقدینگی و نوسازی ماشین آلات خط تولید و همین طور تقسیط معوقات بیمه ای و مالیاتی بازگشت ۳۵ واحد تولیدی با حداکثر ظرفیت به چرخه تولید بوده است.
این واحدهای راکد که بطور عمده بعنوان واحدهای کوچک با ایجاد اشتغال برای زیر ۱۰۰ نفر در زمینه بسته بندی و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی احیا و فعال شدند حالا با اشتغالزایی برای ۵۶۹ نفر دست پُر به میدان تولید پا گذاشتند تا با ادامه حمایت ها برای توسعه اقتصادی استان گام بردارند.
از سوی دیگر تعیین تکلیف، بررسی و پیگیری موردی ۳۱۵ واحد راکد باقی مانده بگفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران حداکثر تا سه هفته آتی به پایان خواهد رسید و با تزریق بموقع اعتبارات بانکی و رفع مشکلات قضایی و اداری روند احیا یا واگذاری این واحدها برای بازگشت به چرخه تولید تدوام خواهد یافت.

خیزش برای احیای بنگاه های اقتصادی راکد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از خیزش مسئولان دستگاه های اجرای و ستادی استان برای احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد خبر می دهد و می گوید با بازگشت ۳۱۵ واحد راکد به چرخه تولید در سه ماه آتی برای بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در زمینه صنعت مازندران اشتغالزایی می شود.
حسن خیریانپور، معوقات بیمه ای و مالیاتی و همین طور بدهکاری های بانکی و فرسودگی ماشین آلات خط تولید را عمده مشکلات بنگاه های اقتصادی راکد استان برشمرد و اظهار داشت: با همراهی فرمانداری های استان برای گره گشایی از این واحدها تلاش خواهیم کرد.
وی با بیان این که، حدود ۸۰ درصد از مجموع ۳۱۵ واحد راکد استان در نواحی و شهرک های صنعتی ساری، بابل و آمل مستقر هستند، افزود: هر هفته بصورت موردی از متصدیان این واحدها در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استانی و شهرستانی با همراهی مدیران دستگاه های اجرائی مربوطه برای رفع موانع تولید دعوت می شود و با همدلی هایی که وجود دارد پس از تعیین تکلیف و تعیین نقشه راه، به طور قطع در یک بازه زمانی سه تا پنج ماهه تمامی این واحدها به چرخه تولید برخواهند گشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان این که، بازگشت برخی از واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید به سبب اختلاف مالکان و موانع اداری و قضایی زمان بر خواهد بود، افزود: تمامی راه حل ها را برای بازگشت این واحدها به چرخه تولید بکار خواهیم گرفت و اجازه نخواهیم داد که تعطیلی این واحدهای اشتغال آفرین تدوام یابد.
خیریانپور با اشاره به این که، ۷۰ درصد از واحدهای راکد صنعتی استان با مشکل معوقات بانکی و کمبود نقدینگی برای خرید مواد اولیه دست و پنجه نرم می کنند، اشاره کرد: با همراهی بانکهای عامل و تامین اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای حل این چالش در آینده نزدیک قدم های موثری برداشته خواهد شد.
وی از تقسیط حدود ۳۰ میلیارد تومان معوقات مالیاتی و بیمه ای بنگاه های اقتصادی راکد استان در هفته های گذشته آگاهی داد و اظهار داشت: مسئولان دولت سیزدهم با جدیت در کنار متصدیان واحدهای صنعتی خواهند بود و معطل ماندن ظرفیت های اشتغالزایی در زمینه صنعت با وجود بیکاری نیروی کار فعال در استان به هیچ عنوان منطقی نیست و برنمی تابیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران اضافه کرد: نوسازی ماشین آلات خط تولید واحدهای راکد استان بر محور پشتیبانی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان خواهد بود و در صورتیکه واحدهای راکد توان بازگشت باردیگر به چرخه تولید را نداشته باشند این واحدها به شرکت های دانش بنیان مازندران واگذار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایرنا، صنعت همیشه در مازندران از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم ۳ هزار واحد صنعتی با اشتغال زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.


1401/03/12
23:22:49
5.0 / 5
594
تگهای خبر: برق , تولید , خرید , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز