برنامه های دولت برای تامین آب و تحول كشاورزی دشتستان

برنامه های دولت برای تامین آب و تحول كشاورزی دشتستان خبرگزاری نفت و گاز: بوشهر- درسال های اخیر كم آبی دربخش شرب وكشاورزی دغدغه و مطالبه اصلی مردم دشتستان به روش های مختلف مطرح شده كه نمایندگان دولت در استان بوشهر برای مرتفع ساختن این نگرانی ها و پاسخگویی به مطالبات مردمی برنامه ها و سندهایی را تدوین و مصوب كرده اند.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایرنا، استاندار و مسئولان استان بوشهر كه درآخرین مقصد دور دوم سفرهای شهرستانی خود با رویكرد عمران و توسعه به دشتستان سفر كرده بودند، طرح های نخلستان و تحول اقتصاد كشاورزی، تامین آب آشامیدنی از منابع داخلی، احداث آب شیرین كن، انتقال آب و پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری را همچون برنامه ها و بسته دولت برای حل مشكل كم آبی در این شهرستان عنوان كردند.

** طرح نخلستان، تحول در اقتصاد كشاورزی دشتستان
مدیرعامل شركت آب منطقه ای استان بوشهر اظهار داشت: هم اكنون 95 درصد آب سطحی استان بوشهر در دشتستان مصرف می گردد و بیشترین ساخت و ساز زیربنایی آب این استان در این شهرستان است.
شاهپور رجایی اضافه كرد: همینطور بیش از 75 درصد باغ های آبی استان بوشهر هم در شهرستان دشتستان قرار دارد.
رجایی با اشاره اهمیت اجرای طرح نخلستان در شهرستان دشتستان افزود: شركت آب منطقه ای استان بوشهر برای اجرای این طرح 2 تعهد داشته كه یكی از آنها لوله گذاری 2 هزار و 400 هكتاری سعد آباد است كه در صورت تامین اعتبار 50 درصد كار اجرای این طرح تا آخر شهریور ماه امسال انجام و تحویل جهاد كشاورزی استان بوشهر می گردد.
وی افزود: طرح دوم هم مصوبه انتقال آب به شبكه های 2 هزار و 400 هكتاری آبپخش است كه هفته آینده فراخوان آن صورت خواهد گرفت.
رجایی با اشاره به توقف عملیات اجرایی سد آبپا و انجام مطالعه سد ارغوان در شهرستان دشتستان اضافه كرد: با تامین اعتبار مناسب روند اجرای سد آبپا از سرگرفته می گردد و عملیات اجرایی سد ارغوان هم آغاز خواهد شد.
وی اظهار داشت: آب شرب شهرهای كلمه و فاریاب و روستاهای مجاور آن می تواند پاشنه آشیل شهرستان در سال های آینده باشد كه احداث سد ارغوان با ظرفیت 2 میلیون متر مكعب می تواند در شرایط بحرانی 70 تا 80 درصد آب مورد نیاز مناطق یاد شده را تامین كند.
رجایی تصریح كرد: با عنایت به اهمیت اجرای این 2 سد انتظار داریم جمع بندی مناسبی پیرامون آن صورت گیرد.
مدیرعامل شركت آب منطقه ای استان بوشهر افزود: ساخت سد دهرود هم برای تثبیت جمعیت در روستاهای این مناطق ضروری می باشد چونكه اكنون 200حلقه چاه در دهرودهای علیا و سفلا خشك شده و چنانچه آب سطحی این منطقه هم از بین برود خطر خالی شدن روستاها وجود دارد.
وی خاطرنشان كرد: سد تنگ ارم دشتستان هم آماده بهره برداری است.
رجایی، در ارتباط با كمبود آب شهر برازجان اظهار داشت: با عنایت به كاهش آب ورودی این شهر از سوی كازرون تمركز ما بیشتر روی منابع آب جایگزین است.
وی اظهار داشت: در این زمینه پیگیر هستیم كه مصوبه بحث آب برازجان گرفته شود تا مشكل كمبود آن به حداقل برسد.

** اختصاص 16 هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح تحول كشاورزی دشتستان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر با عذرخواهی از مردم دشتستان به علت مشكلات تامین آب آنها در تابستان جاری اظهار داشت: در ارتباط با مشكلات كم آبی، شهروندان دشتستانی صبوری و همراهی بسیاری با فرزندان خود در دولت داشتند كه در این زمینه قدردان آنها هستیم.
رضا عوض پور افزود: بیش از 90 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در خارج از جغرافیای این استان تامین می گردد كه در این ارتباط برای كاهش وابستگی بوشهر به دیگر استان ها برنامه بسیار خوبی در دستور كار قرار گرفته است.
وی اضافه كرد: عمده كارهای صورت گرفته برای تامین پایداری آب استان بوشهر در دولت تدبیر و امید شكل گرفته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر با اشاره به تصویب طرح سازگاری با كم آبی استان بوشهر اظهار داشت: شیرین سازی آب دریا در اولویت برنامه ها برای تامین آب آشامیدنی قرار دارد و الان هم روزانه 20 هزار مترمكعب آب استان بوشهر از شیرین سازی آب دریا تامین می گردد.
عوض پور اضافه كرد: بر مبنای برنامه تدوینی تا آخر برنامه ششم توسعه باید 60 درصد منابع آب استان بوشهر در داخل تامین می گردد.
وی با اشاره به اجرای طرح تحول كشاورزی در شهرستان دشتستان اظهار داشت: برای اجرای این طرح 16 هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده كه اجرا آن اقتصادی كشاورزی این شهرستان را متحول می كند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر اظهار داشت: 40 درصد بهره برداران كشاورزی استان بوشهر در شهرستان دشتستان فعالیت دارند.
عوض پور اظهار داشت: 30 درصد اراضی كشاورزی و 25 درصد تولید كشت های گلخانه ای استان بوشهر در شهرستان دشتستان واقع شده است.

** ایستگاه های پمپاژ خط آبرسانی كوثر در دشتستان وارد مدار شد
سرپرست شركت آب و فاضلاب استان بوشهر اظهار داشت: برای افزایش آب آشامیدنی دشتستان از خط آبرسانی كوثر ایستگاه های پمپاژ در دشتستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
محمد پوریوسفی اضافه كرد: با عنایت به كاهش آبدهی منبع تامین آب دشتستان به جهت بروز تداوم خشكسالی و كم آب شدن رودخانه شاپور و چشمه ساسان در شهرستان كازرون استان فارس مشكلاتی در آبرسانی به شهرها و روستاهای دشتستان بوجود آمد.
وی افزود: حفر چاه در دشتستان اولین اقدام این شركت بود كه بخشی از این چاه ها فروردین ماه و بخشی هم در تیرماه وارد مدار تولید شد.
سرپرست شركت آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه كرد: اقداماتی هم برای حفر و تجهیز پنج حلقه چاه دیگر در دشتستان انجام شده كه تابحال وضعیت تامین آب در دشتستان بهبود یافته و با تكمیل طرح های در دست اجرا این وضعیت مطلوب تر می گردد.
پوریوسفی اضافه كرد: اكنون علاوه بر آب سایر خطوط آبرسانی دشتستان، روزانه بین 8 تا 9 هزار متر مكعب آب از خط آبرسانی كوثر به شبكه آبرسانی برازجان منتقل می گردد.
سرپرست شركت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان كرد: تامین آب آشامیدنی شهرهای دیگر دشتستان هم بهبود یافته كه با اجرای طرح های دردست اقدام این وضعیت مطلوب تر می گردد.
پوریوسفی با قدردانی از تلاش وزیر نیرو، استاندار بوشهر، نمایندگان مردم در مجلس و دیگر مسئولان در پیگیری حل مشكل تامین آب دشتستان اظهار داشت: با اجرای برنامه های میان و دراز مدت مشكلات تامین آب آشامیدنی شهرهای دشتستان كمتر می گردد.
مدیرعامل شركت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر اظهار داشت: در روستاهای این استان دهیاران با اعتبارت مناسبی كه در اختیار آنان است اولویت های نخست خویش را آسفالت كوچه ها و پارك می گذارند.
مسعود نصوری افزود: در ارتباط با آسفالت كوچه ها انتظار داریم با تعاملی دو سویه ساز و كاری فراهم نمایند تا از صدمه رسیدن به شبكه های آبرسانی شهرستان جلوگیری شود.
وی افزود: این اداره 40 میلیارد ریال در ارتباط با آب شیرین كن های 2 هزار متر مكعبی دهقائد و تنگ ارم دشتستان هزینه كرد كه در ارتباط با تنگ ارم امیدواریم تامین اعتبار مناسب برای آن صورت گیرد.
نصوری تصریح كرد: در ارتباط با احداث آب شیرین كن های مورد نیاز استان بوشهر، این استان در دایره تامین ارز در اولویت نخست قرار گرفته كه این امر در استقبال سرمایه گذاران نقش چشمگیری داشته است.
وی اظهار داشت: در بخش تعمیر و نگهداری و مدیریت مصرف آب روستایی شهرستان دشتستان سال قبل به ترتیب 14 و 7 میلیارد ریال اعتبار داشت كه امسال در هر كدام از بخش ها اعتبارات 3 تا 4 میلیارد ریال كاهش یافته است.
نصوری اضافه كرد: در ارتباط با آبرسانی سیار هم اعتبارات شهرستان از هشت میلیارد ریال به 6.8 میلیارد ریال كاهش پیدا كرده است.
وی افزود: در بخش توسعه شبكه هم اعتبارات 19 میلیارد ریالی شهرستان دشتستان در سال قبل امسال به 9میلیارد ریال كاهش یافته است.
نصوری افزود: در این ارتباط انتظار داریم با تامین اعتبار مناسب زمینه اجرای تعهدات شركت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر در شهرستان دشتستان فراهم گردد.
وی اظهار داشت: برای اجرای طرح نوسازی شبكه های فرسوده روستای فاریاب، خط انتقال و تولید تصفیه خانه مجتمع آبرسانی دهرود - ارم انتظار تامین اعتبار ویژه داریم.

** اجرای طرح های آبیاری نوین در 4350 هكتار اراضی دشتستان
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد كشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: 80 میلیارد ریال برای تكمیل زنجیره تولید خرما در استان بوشهر اختصاص یافته كه بخش عمده ای از آن در دشتستان پرداخت می گردد.
عبدالرسول بهنام راد اضافه كرد: در آبیاری تحت فشار هم از 10 هزار هكتار تعهد جهاد كشاورزی استان بوشهر، چهار هزار و 350 هكتار آن در شهرستان دشتستان است.
وی افزود: این طرح 100 میلیارد ریال تخصیص نقدینگی و اسناد خزانه گرفته كه امیدواریم تا آخر سال اجرایی شود.
بهنام راد بیان كرد: در سال قبل در ارتباط با 2 هزار و 400 هكتاری دشتستان تجهیزات خریداری و با انعقاد قرارداد با پیمانكار اسناد خزانه آن به میزان 147 میلیارد ریال جذب شده است.
وی اضافه كرد: امسال هم 220 میلیارد ریال اعتبار مصوب برای اجرای این طرح در هفت هزار 700 هكتار هزینه می گردد.
بهنام راد خاطرنشان كرد: هم اكنون اسناد مناقصه سه هزار هكتار از این میزان در دست تهیه است.
وی افزود: در هشت هزار و 700 هكتار دشت شبانكاره هم 2 هزار و 500 هكتار اسناد آماده شده كه اگر مبحث تامین اعتبار آن حل شود، در انتظار پیمان است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد كشاورزی استان بوشهر افزود: در سال قبل 35 درصد كل تسهیلات بانكی بخش كشاورزی استان بوشهر به دشتستان اختصاص یافت.
وی افزود: همینطور در این مدت 450 میلیارد ریال تسهیلات اعتباری بخش كشاورزی در استان بوشهر پرداخت گردید كه از این میزان بیش از 153 میلیارد ریال مربوط به دشتستان است.

** دولت تدبیر و امید 20 هزار میلیارد ریال اعتبار در دشتستان هزینه كرد
استاندار بوشهر اظهار داشت: در پنج سال قبل دولت تدبیر و امید 10 هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرستان دشتستان تخصیص داده كه با احتساب اعتبارات منابع ملی این عدد به حدود 20 هزار میلیارد ریال می رسد.
عبدالكریم گراوند در نشست برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر در دشتستان اضافه كرد: پرداخت اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری های دشتستان هم در خلال پنج سال اخیر 2 هزار و 320 میلیارد ریال گزارش شده است.
وی افزود: با عنایت به اینكه در سال های 1387 تا 1391، 45 میلیارد ریال در بخش اعتبارات ارزش افزوده به شهرستان دشتستان پرداخت شده بود طی پنج سال قبل اعتبارات این بخش در این شهرستان رشد 53 درصدی را تجربه كرده است.
گراوند افزود: در شهرستان دشتستان برای تولید 10 هزار مترمكعب آبیاری نوین تعهد بوجود آمده كه در این ارتباط برای سعدآباد 20 میلیارد ریال اعتبار تخصیص می یابد.
وی اظهار داشت: در ارتباط با وضعیت آب شرب استان و بخصوص شهرستان دشتستان هم باید وابستگی به تامین آب از استان های همجوار به حداقل برسد كه در این راستا اقدام های خوبی در دستور كار قرار گرفته است.
گراوند افزود: همینطور برای توسعه وضعیت راه های ارتباطی و بهبود هر چه بیشتر آبرسانی شهرستان دشتستان هم برای هر كدام 40 میلیارد ریال اعتبار كمك مجدد خواهد شد.
وی اضافه كرد: دهیاران استان بوشهر و بخصوص شهرستان دشتستان نظارت كنند تا در جریان خدمت رسانی ها به مردم شبكه های آبرسانی صدمه نبیند.
گراوند افزود: در این ارتباط انتظار است با تعامل بین شركت آب فاضلاب روستایی، فرمانداری و دهیاری ها آسفالت كوچه بدون اعمال صدمه به شبكه های آبرسانی تولید شود.
وی در ارتباط با مشكل كم آبی شهرستان دشتستان اضافه كرد: حل مشكل آب در دشتستان یكی از مهمترین مطالبات مردم بود كه در این ارتباط تلاش های گسترده ای صورت گرفته است.
استاندار بوشهر افزود: كاهش چشمگیر منابع آبی دشتستان در اثر كاهش نزولات آسمانی و كاهش دریافتی آب از خط كازرونباعث شد مبحث كم آبی شهرستان بیش از پیش دامنه دار شود.
وی خاطرنشان كرد: در این ارتباط سند سازگاری با كم آبی در استان با هدف كاهش و حل مشكلات كم آبی استان بوشهر تدوین شده است.
گراوند بیان كرد: كشاورزی ظرفیت شاخص و قابل توجه شهرستان دشتستان است كه در این ارتباط توجه ویژه ای از جانب مسئولان استان به این حوزه معطوف شده است.
وی افزود: با هدف بهبود بهره وری آب مصرفی در بخش كشاورزی، اجرای شیوه های نوین آبیاری اهمیت بسیار زیادی دارد كه در این ارتباط با هدف انتقال آب از سد رئیسعلی دلواری در اجرای طرح تحول كشاورزی یكهزار و 510 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

** تسریع در تكمیل طرح های عمرانی دشتستان
فرماندار شهرستان دشتستان اظهار داشت: در سال قبل و در هفته دولت و دهه فجر بیش از 190 طرح كوچك و بزرگ عمرانی با یكهزار و 160 میلیارد ریال اعتبار در این شهرستان به بهره برداری رسید.
ارسلان زارع اضافه كرد: امسال هم در دور نخست توزیع اعتبارات عمرانی شهرستان دشتستان با یكهزار و 210 میلیارد ریال اعتبار با فاصله نزدیك به شهرستان بوشهر رتبه نخست اعتبارات عمرانی را به خود اختصاص داد.
وی افزود: در این ارتباط با عنایت به وجود 500 طرح كوچك و بزرگ در شهرستان دشتستان پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیكی بالا در اولویت تكمیل قرار گرفته است.
زارع اضافه كرد: برخی پروژه ها همچون بخش آب اولویت دار بودند كه در این ارتباط 360 میلیارد ریال اعتبار به حوزه آب و آبخیزداری اختصاص پیدا كرد.
وی افزود: با عنایت به چالشی كه امسال بر اثر كاهش میزان آب ورودی تاسیسات بوشیگان كازرون به دشتستان رخ داد، شركت های آب و فاضلاب شهری و روستایی استان با همه تلاش ها ناگزیر به اجرای برخی پروژه های كوتاه مدت شده اند كه در این بخش باید اعتبار ویژه تامین گردد.
فرماندار دشتستان با اشاره به تقاطع غیر هم سطح ورودی برازجان تصریح كرد: این طرح همچون پروژه های شهرستان است كه در زمره مطالبات جدی شهروندان دشتستانی قرار دارد و با روند خیلی خوب در دست اجراست.
زارع افزود: برای فاز نخست این طرح تابحال 35 میلیارد ریال اعتبار تامین شده است.
وی در ارتباط با پروژه بیمارستان 160 تختخوابی هفده شهریور برازجان تصریح كرد: فاز نخست این بیمارستان با اندك مساعدت مالی به پیمانكار می تواند در چند ماه آتی به اتمام برسد ولی با این وجود نیاز است كه برای فاز دوم این طرح در لایحه بودجه سال آینده ردیف دار شود.
زارع افزود: در این ارتباط به دانشگاه علوم پزشكی پیشنهاد می گردد با صدور مجوز كمیسیون لایحه ماده 23 سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور و افزایش اعتبارات این پروژه با برنامه زمان بندی تكمیل شود.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر اظهار داشت: در سال 1397 سند و نقشه راه پروژه های عمرانی استان بوشهر تدوین شد كه در سایه این تدوین سند وحدت رویه مطلوبی برای شهرداران و دستگاه های اجرایی فراهم گشته است.
مهرداد ستوده اضافه كرد: در هفته دولت امسال 48 پروژه عمرانی با 960میلیارد ریال اعتبار در شهرستان دشتستان افتتاح می گردد.
وی افزود: از این شمار 19 پروژه با 210 میلیارد ریال اعتبار در حوزه شهرداری های شهرستان دشتستان است.
ستوده افزود: در سال قبل 980 میلیارد ریال اعتبار به دهیاری ها و شهرداری های دشتستان پرداخت گردید كه این میزان اعتبار پرداختی فراتر از كل نقدینگی این شهرستان بود.
ستوده افزود: در این ارتباط از دهیاران و شهرداران انتظار است اعتبارات دریافتی را بصورت هدفمند هزینه كنند.
وی خاطرنشان كرد: تا آخر تیرماه امسال 70 میلیارد ریال اعتبار به دهیاری ها و 200 میلیارد ریال اعتبار به شهرداری های شهرستان دشتستان پرداخته است.

** سند های توسعه شهرستان های استان بوشهر تدوین شد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر اظهار داشت: برنامه توسعه شهرستان های 10 گانه استان بر مبنای برنامه ششم تدوین شده كه این برنامه بزودی به فرمانداران استان بوشهر ابلاغ می گردد.
رضا عوض پور اضافه كرد: در قالب این برنامه از امسال بعنوان دومین سال برنامه ششم توسعه متناسب با ظرفیت شهرستان ها تا سال 1400 سیاست گذاری هایی با هدف پرهیز از پراكنده كاری و موازی كاری انجام می گردد.
وی افزود: این برنامه تدوین شده در حالی مهیای ابلاغ به شهرستان های استان بوشهر است كه میراث دار پروژه های ناتمام زیادی در این استان هستیم.

** 2600 میلیارد ریال برای تكمیل 567 پروژه در دشتستان نیاز است
عوض پور در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح كرد: نرخ رشد جمعیت در دشتستان 1.8 درصد و در عرصه شهرنشینی در رتبه دوم استان بوشهر را به خود مختص كرده است.
عوض پور افزود: نرخ باسوادی در دشتستان از متوسط استان بوشهر كمتر و نرخ بیكاری آن هم نسبت به متوسط استانی 4 درصد بیشتر است.
وی در ارتباط با وضعیت صنعت و معدن شهرستان دشتستان اظهار داشت: 22 درصد صنعت استان در دشتستان قرار دارد كه این میزان صنعت 11 درصد اشتغال شهرستان را در خود جای داده است.
عوض پور اظهار داشت: 30 درصد اشتغال شهرستان دشتستان هم در بخش معدن رقم خورده است.
وی اضافه كرد: از یكهزار كیلومتر جاده اصلی و بزرگراه در استان بوشهر 21 درصد آن راه اصلی و بزرگراهی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر در ارتباط با كلاس های فرسوده شهرستان دشتستان اظهار داشت: از یكهزار و 460 كلاس موجود در سطح شهرستان 16 درصد آن تخریبی است.
عوض پور در بخش دیگری از سخنان خود تصریح كرد: برای تكمیل 567 پروژه عمرانی نیمه تمام شهرستان دشتستان به 2 هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی اظهار داشت: 96 پروژه عمرانی شهرستان دشتستان هم خاتمه یافته كه باید با تامین اعتبار مورد نیاز مطالبات پیمانكاران آنها پرداخت گردد.
عوض پور بیان كرد: 102 پروژه عمرانی شهرستان دشتستان در سال آینده بهره برداری می گردد و 233 طرح هم مستمر هستند كه باید اعتبار مورد نیاز آنها را تامین نماییم.
عوض پور افزود: پیش بینی می گردد برای احداث و تجهیز بیمارستان 160 تختخوابی 17 شهریور برازجان به تنهایی 700 میلیارد ریال اعتبار هزینه شود.

** بازدید استاندار بوشهر از طرح های عمرانی دشتستان
استاندار بوشهر در سفر به دشتستان از نزدیك در جریان روند پیشرفت فیزیكی پروژه های عمرانی این شهرستان قرار گرفت.
مدیركل راه و شهرسازی استان بوشهر در بازدید استاندار از پروژه تقاطع غیر همسطح شهر برازجان اظهار داشت: فاز نخست این پروژه شامل پنج رابط جمع كننده تالارهای پذیرایی شهر برازجان و راه دسترسی به آرامستان این شهر است.
فرزاد رستمی اضافه كرد: با پیشرفت خوب این پروژه پیش بینی می گردد فاز نخست آن با تامین اعتبار مورد نیاز ظرف 2 ماه آینده بهره برداری شود.
وی افزود: عملیات اجرایی فاز نخست پروژه تقاطع غیر همسطح برازجان سال 1395 شروع شد كه در مجموع 44 میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شد.
رستمی افزود: فاز دوم پروژه هم شامل اصلاح تقاطع ورودی شهر برازجان است كه حداقل باید 200 میلیارد ریال اعتبار برای آن تامین گردد.
وی اظهار داشت: در این پروژه سه پل به طول 116 و یك پل به طول 24 متر احداث می گردد.
رستمی افزود: برای این پروژه تابحال 30 میلیارد ریال تامین اعتبار شده و پیش بینی می گردد تا آخر سال آینده بهره برداری شود.
مدیر كل و راه شهرسازی استان بوشهر اظهار داشت: پروژه چهار خطه كردن جاده آبپخش- میاندشت آسفالت آن انجام و زیر بار ترافیك رفته و تنها جدا كننده آن مانده كه به لحاظ تبعاتی كه در این بخش وجود دارد پیش بینی شده تا همزمان با زیر گذر سعد آباد- میان دشت به طور همزمان اجرا شود كه این پروژه هم تنها 1.5 كیلومتر آسفالت آن باقیمانده است.
رستمی اضافه كرد: با آسفالت مسیر یاد شده همزمان زیرگذر سعد آباد- شبانكاره و آبپخش –میان دشت زیر بار ترافیك می رود.
وی افزود: برای اجرای كنار گذر آبپخش هم باید نخیلات آزاد سازی شود كه نیاز به اعتبار نقدی است.
رستمی افزود: در ارتباط با تقاطع سعد آباد - آبپخش هم حفاری آخر یافته است.
وی افزود: جاده شول - جراحان هم برای دهه فجر پیش بینی شده بود كه اكنون عملیات آسفالت آن اجرا شده و در هفته دولت بهره برداری می گردد.
رستمی اظهار داشت: جاده چهل زرعی به سمیعا هم تا دهه فجر سال چآماده بهره برداری می گردد.
وی اضافه كرد: برای تعریض مسیر دهرود - تنگ ارم و ارتقا آن به محور اصلی هم 180 میلیارد ریال اعتبار نیاز است كه تابحال با وجود اینكه پیمانكار 70 میلیارد ریال كاركرد داشته 18 میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
مدیر كل راه و شهرسازی استان بوشهر اظهار داشت: در صورت تامین 60 میلیارد ریال اعتبار پروژه تعریض جاده دهرود - تنگ ارم امسال بهره برداری می گردد.
رستمی خاطرنشان كرد: برای این مسیر تعهد اجرا 6 كیلومتر آسفالت تا هفته دولت داشتیم ولی با این وجود تابحال بیش از 6 كیلومتر در این محور كار آسفالت انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان بوشهر در بازدید استاندار از پروژه احداث بیمارستان 17 شهریور برازجان اظهار داشت: فاز نخست پروژه شامل اسكلت بندی است كه با عنایت به پیشرفت خوب آن انتظار داریم تا اردیبهشت ماه سال آینده به بهره برداری برسد.
دكتر سعید كشمیری اضافه كرد: اعتبار مورد نیاز فاز نخست این پروژه 100 میلیارد ریال است كه از این میزان تابحال 40 میلیارد ریال تخصیص یافته و 40 میلیارد دیگر آن هم در آستانه تخصیص است.
وی خاطرنشان كرد: بیمارستان 17 شهریور با ظرفیت 160 تخت پیش بینی شده كه امكان گنجاندن 250 تخت در آن هم وجود دارد.
كشمیری افزود: در مجموع برای احداث و تجهیز بیمارستان 17 شهریور برازجان حدود 700 میلیارد ریال سرمایه گذاری می گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان بوشهر اظهار داشت: همزمان با هفته دولت علاوه بر افتتاح مركز جامع سلامت ولی عصر دشتستان 10 پروژه بهداشتی و درمانی در این شهرستان افتتاح می گردد.
كشمیری اضافه كرد: اكنون پروژه های درمانی و بهداشتی بر مبنای طرح تحول نظام سلامت در نقاط مختلف استان روند مطلوبی دارد.
وی افزود: مركز خدمات جامع سلامت ولی عصر دشتستان كه با سرمایه گذاری 30 میلیارد ریال اجرا شده در هفته دولت افتتاح می گردد.
كشمیری با تاكید بر تكمیل پروژه های نیمه تمام باین كرد: 50 پروژه درمانی بهداشتی در دشتستان در دست اجراست كه برای تكمیل آنها به 120 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
7212/6043**


1397/05/17
14:42:57
5.0 / 5
4633
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز