برلین درخواست واشنگتن را برای خروج از توافق هسته ای رد كرد

برلین درخواست واشنگتن را برای خروج از توافق هسته ای رد كرد خبرگزاری نفت و گاز: وزیر امور خارجه آلمان درخواست مایك پنس از كشورهای اروپایی در نشست ضد ایرانی ورشو برای خروج از توافق هسته ای را رد كرد.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، به نقل از آل ایندیا رایدو، آلمان درخواست مایك پنس، معاون رئیس جمهور آمریكا را برای خروج كشورهای اروپایی از توافق هسته ای و به انزوا راندن تهران رد كرد.
هایكو ماس، وزیر امور خارجه آلمان از توافق هسته ای ۲۰۱۵ دفاع كرد كه در آن ایران بطور جدی برنامه هسته ای خودرا در ازای لغو تحریم ها محدود كرد.
وی روز جمعه در كنفرانس امنیتی مونیخ اظهار داشت: همراه با انگلستان، فرانسه و تمام اتحادیه اروپا روش هایی برای نگه داشتن ایران در توافق هسته ای تا به امروز پیدا كرده ایم.
ماس در این باره اضافه كرد: هدف ما ایرانی بدون سلاح هسته ای است، خصوصاً به خاطر آنكه می بینیم مایك پنس در كنفرانسی در ورشو حفاظت اروپایی ها از توافق هسته ای را متهم می كند.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، مایك پنس، معاون رئیس جمهور آمریكا در قسمتی از سخنان تكراری خود در نشست ضد ایرانی ورشو، متحدان اروپایی واشنگتن را به كوشش برای از بین بردن تحریم های آمریكا مقابل ایران متهم كرد و از آنها خواست از توافق هسته ای بیرون بروند.
وی دراین باره اظهار داشت: ناراحت كننده است كه بعضی از شركای ما در بین رهبران اروپایی تقریباً هیچ كمكی نكرده اند. در واقع آنها رهبری كوشش برای ایجاد مكانیسم هایی برای از بین بردن تحریم های ما را به دست گرفته اند.
پنس مدعی شده كه طرح به وجود آمده توسط اتحادیه اروپا برای تسهیل تجارت با ایران، تلاشی برای از بین بردن تحریم های آمریكا مقابل حكومت ایران بود.
وی در ادامه بر این ادعاهای بدخواهانه خود اضافه كرد: این یك اقدام غیر عاقلانه است كه تنها سبب قدرت گرفتن ایران، تضعیف اتحادیه اروپا و ایجاد فاصله بیشتر میان اروپا و آمریكا می شود.
پنس در كوشش برای همراه كردن اروپایی ها به نقض توافق بین المللی برجام و تفرقه افكنی میان دولت و ملت ایران در اظهاراتی مداخله جویانه اظهار داشت: وقت آن رسیده است كه شركای اروپایی ما از توافق هسته ای ایران خارج شده و در اعمال فشار اقتصادی و دیپلماتیك لازم در جهت فراهم آوردن صلح، امنیت و آزادی لایق مردم ایران و منطقه به ما ملحق شوند.



1397/11/28
15:45:57
5.0 / 5
4420
تگهای خبر: تجارت , تحریم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز