افزایش ۳۰ میلیون دلاری درآمد پالایشگاه ها با نانوكاتالیست ساخت محققان كشور

افزایش ۳۰ میلیون دلاری درآمد پالایشگاه ها با نانوكاتالیست ساخت محققان كشور به گزارش خبرگزاری نفت و گاز محققان یكی از شركت های دانش بنیان مستقر در پارك فناوری پردیس موفق به تولید كاتالیست های واحد رفورمینگ برای تولید بنزین شده اند و به قول آنها از آنجایی كه این محصول وارداتی است و با گذشت ۱۰ سال از اعمال تحریم ها، عمر مفید این كاتالیست ها به پایان رسیده؛ ازاین رو فرصت مناسبی است تا این محصول دانش بنیان در واحدهای پالایشگاهی به كار برده شود.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، حمزه کازرونی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه هم اکنون بیشتر کاتالیست های مورد استفاده در پالایشگاه ها، وارداتی است، اظهار داشت: دو شرکت فرانسوی و آمریکایی بیشتر از ۹۵ درصد از کاتالیست های ریفورمینگ جهان را تولید می کنند و هرچند چین و روسیه هم محصولاتی در این عرصه دارند؛ اما از کیفیت بالایی برخوردار نیست و بر این اساس ما موفق به تولید این نوع کاتالیست با استفاده از فناوری نانو شده ایم که عملکرد بسیار بالایی دارند.
وی با تاکید بر اینکه هم اکنون آمریکا ۸۰ درصد از بازار کاتالیست های تولید بنزین و فرانسه ۱۵ درصد این بازار را در اختیار دارد، اظهار نمود: با جایگزینی این کاتالیست ها به جای کاتالیست های فعلی در پالایشگاه ها، می توان درآمد سالانه هر پالایشگاه را به صورت متوسط ۳۰ میلیون دلار افزایش داد؛ چونکه این کاتالیست نانویی به صورت مستقیم روی تولید بنزین اثر می گذارد و تولید بنزین را حدودا ۸ درصد نسبت به کاتالیست های فعلی ارتقاء می دهد که این مورد باعث افزایش درآمد پالایشگاه ها خواهد شد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، کاتالیست های ریفورمینگ را همچون مهمترین کاتالیست های پالایشگاه ها دانست و افزود: بخش ریفورمینگ قلب پالایشگاه به حساب می آید؛ چون که علاوه بر تولید بنزین، هیدروژن هم در این بخش تولید می شود. ازاین رو حساسیت پالایشگاه ها برای خرید کاتالیست به منظور استفاده در این بخش بسیار زیاد است، ولی چالش ما برای فروش این نانوکاتالیست، بی انگیزگی برخی پالایشگاه ها برای تغییر رویکرد از محصولات وارداتی به محصولات تولید داخل است.
کازرونی تصریح کرد: با عنایت به تحریم های ۱۰ ساله کشور و به پایان رسیدن عمر برخی کاتالیست های واردتی مورد استفاده در پالایشگاه ها، فرصت مناسبی جهت استفاده از محصولات داخلی است تا عملکرد این محصولات نانو به اثبات برسد.
وی خاطرنشان کرد: ما علاوه براین کاتالیست ها، کاهش دهنده مصرف سوخت دیزل (IFA۱۳۳) را هم با استفاده از فناوری نانو تولید و از کشورهایی چون ترکیه، چین و ساحل عاج برای این محصول سفارش دریافت کردیم.



1399/05/11
15:19:51
5.0 / 5
2366
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز