مصرف برق ادارات دولتی چقدر است؟

مصرف برق ادارات دولتی چقدر است؟ خبرگزاری نفت و گاز: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به شروع مدیریت و کنترل مصرف برق سیستمهای سرمایشی در وزارت نیرو و شرکتهای زیر مجموعه، سهم مصارف سرمایشی از پیک شبکه را بسیار غیرمنطقی و حدود 27 هزارمگاوات ذکر کرد که 5 تا 6 هزارمگاوات آن به دستگاهها و ادارات دولتی اختصاص دارد و تا 50 درصد آن قابل مدیریت است.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، همایون حائری در جلسه مدیریت بار ادارات ضمن اشاره به کاهش نزولات آسمانی و محدودیت نیروگاههای آبی، حداکثر توان قابل تامین شبکه در پیک تابستان را ۵۶ هزارو ۶۰۰ مگاوات عنوان نمود و اظهار داشت: گرمای زودرس و قرار داشتن واحدهای حرارتی در برنامه تعمیرات سالانه نیروگاهها از دلیلهای افزایش استفاده از ذخایر آبی برای تولید برق است.
وی توان قابل تامین امسال را در مقایسه با پیک ۵۸ هزار و ۲۵۴ مگاواتی تابستان ۹۹ نیز ناکافی دانست و با عنایت به رشد صنایع و پیوستن یک میلیون مشترک جدید، همچون قابلیتهای صنعت برق برای متوازن سازی توان تولید و مصرف در تابستان ۱۴۰۰ را مدیریت بار و مصرف انرژی عنوان نمود.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی بابیان اینکه روشهای مدیریت سیستمهای سرمایشی به شرکتها و سازمانهای زیر پوشش بخش برق اعلام شده، از عزم وزارت نیرو برای توسعه این مبادرت به سایر سازمانها و ادارات دولتی خبر داد، بر طبق این برنامه صنعت برق کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق سیستمهای سرمایشی در ساعات اداری و محدود شدن مصرف تا سقف ۱۰ درصد پس از ساعات اداری را از راه شرکت توانیر و با مسئولیت مدیران عامل شرکتهای توزیع، با قطعیت بالا، پایش و کنترل می کند.
طبق اعلام توانیر، حائری با ابراز امیدواری نسبت به تغییر رفتار مصرفی مشترکان در شروع فصل گرما و نهادینه شدن اقدامات صنعت برق خاطرنشان کرد: سیستمهای اتوماسیون و مراکز پایش که هوشمندانه و بر اساس ضرورتها ایجاد شده، در اولویت کار ما قرار دارد و امیدواریم بتوانیم با تعامل و همگرایی، تابستان پیش رو را با حداقل مشکلات پشت سر بگذاریم.
تعامل با مسئولان استانی، تداوم طرح تعدیل روشنایی معابر با قابلیت ۵۰۰ مگاوات پیک سایی، شناسایی مراکز تولید رمز ارز و بهره گیری از دیزل ژنراتورهای موجود در مناطق از دیگر نکات مورد تاکید معاون وزیر نیرو در این مانور بود.
تعریف ۴۰ برنامه برای رویارویی با فصل گرما در صنعت برق
همین طور محمدحسن متولی زاده - مدیرعامل توانیر گرمای زودرس و کمبود آب نیروگاههای برق آبی را از مهم ترین چالش های امسال عنوان و اظهار نمود: این مساله اجرای زود هنگام برنامه های صنعت برق را ناگزیر ساخته و در این ارتباط ۴۰ برنامه از طرف توانیر تنظیم شده که با امضای معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو ابلاغ می شود.
وی با اشاره به اینکه در این برنامه به تفکیک وزارت خانه و شرکتهای مادر تخصصی تقسیم کار شده و مسوولیتهای هر یک از شرکتهای توزیع و برق منطقه ای در این ارتباط ابلاغ می شود، اظهار داشت: در این برنامه ها، سقف پاداشها جهت اختصاص به مشترکان و یا سایر اولویتهای استان تعیین شده که به استانداران اعلام می شود.
مدیرعامل توانیر تصریح کرد: بر مبنای سیاستهای ابلاغی، ادارات باید در اولویت نخست برنامه های مدیریت مصرف باشند و این اقدام را باید از خودمان شروع نماییم و موضوع سیستمهای سرمایشی و روشنایی در ادارات باید با جدیت دنبال شود.
متولی زاده خاطرنشان کرد: این روش هم در ادارات شرکتهای زیر مجموعه و هم در سایر بخشها مثل اتاق فرمان پستها باید اجرا و به جد از استفاده از سیستمهای سرمایشی خودداری شود.
وی مکاتبه با مراکز حساس و بیمارستانها برای اطمینان از آمادگی دیزل ژنراتورهای این مراکز را ضروری دانست و ضمن اشاره به طراحی بروشورهای اطلاع رسانی جهت رعایت الگوی مصرف برق به مشترکان، بر لزوم هماهنگی در اطلاع رسانی به مردم تصریح کرد.




منبع:

1400/02/09
13:03:19
5.0 / 5
896
تگهای خبر: انرژی , برق , تعمیر , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز