وزیر خارجه چین:

آمریکا باید اشتباه خود در خروج از برجام را جبران کند

آمریکا باید اشتباه خود در خروج از برجام را جبران کند وزیر خارجه چین در دیدار با وزیر خارجه کشورمان اشاره کرد: آمریکا باید اشتباه خود در خروج از برجام را جبران کند.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه که در راس یک هیات بلند پایه در چین به سرمی برد با وانگ یی عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین دیدار و گفت و گو کرد.
وزیر خارجه چین در این ملاقات، ضمن تایید نظرات وزیر خارجه کشورمان که امروز به قلم امیر عبداللهیان در مطبوعات چین منتشر شده دیدگاه های وزیر خارجه ایران در مقاله منتشره را نشان دهنده افق بلند روابط دو کشور دانست.
وزیر خارجه چین بر آمادگی پکن برای توسعه همکاری ها در زمینه تامین مالی، انرژی، بانکی و فرهنگی با وجود تحریم های غیرقانونی مقابل ملت ایران تاکید نمود.
وزیر خارجه چین، ضمن اعلام حمایت کامل چین از مواضع منطقی ایران در قبال سیاستهای قلدرمابانه آمریکا در برجام، سیاست اصولی پکن را ادامه پشتیبانی از مواضع ایران در مذاکرات برجام دانسته و تاکید نمود که آمریکا باید اشتباه خود در خروج از برجام را جبران نماید.
طرف چینی با پراهمیت ارزیابی کردن سند همکاری ۲۵ ساله، توافق طرفین برای شروع اجرای این سند را رویدادی مهم و زمینه ساز تحول اساسی در روابط دانست.
گفتنی است دور دوم مذاکرات طرفین در ضیافت رسمی وزیر خارجه چین که به افتخار وزیر خارجه کشورمان ترتیب داده شده بود انجام شد.
در این دور از مذاکرات طرفین آخرین وضعیت مذاکرات وین، و تحولات در غرب آسیا و خلیج فارس را مورد بررسی قرار دادند.



1400/10/25
22:12:26
5.0 / 5
671
تگهای خبر: ارزیابی , انرژی , تحریم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز
اویلنا، جایی که خبر به تحلیل تبدیل می شود. آگاهی از انرژی، کلید موفقیت.