جهش دلاری صادرات فولاد ایران در آغاز ۱۴۰۴

جهش دلاری صادرات فولاد ایران در آغاز ۱۴۰۴ به گزارش خبرگزاری نفت و گاز، طی ماه نخست سال جاری ارزش صادرات آهن و فولاد کشور، ۱۳ درصد معادل ۳۸ میلیون دلار افزایش داشته است.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از مهر، بر مبنای جدید ترین آمار انتشار یافته از جانب انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، صادرات زنجیره آهن و فولاد کشور در یک ماهه نخست سال ۱۴۰۴ ۱۳ درصد معادل ۳۸ میلیون دلار افزایش داشته است. همینطور حجم صادرات آهن و فولاد ایران در این زمان، ۲۶ درصد معادل ۱۷۳ هزار تن رشد داشته است.

رشد صادرات کل محصولات فولادی


بررسی جزئیات صادرات در زنجیره فولاد نشان داده است که صادرات بیلت و بلوم با رشد ۲۰ درصدی از ۳۳۳ هزار تن به ۳۹۸ هزار تن رسیده و از نظر ارزشی هم با رشد ۸ درصدی روبرو شده است. صادرات اسلب هم در این ماه با رشد مواجه گردید.
در مجموع صادرات شمش فولادی با رشد ۵۰ درصدی در وزن و ۳۴ درصدی در ارزش روبرو شده است.

کاهش صادرات محصولات فولادی نهایی


صادرات کل مقاطع طویل فولادی با افت ۱۸ درصدی در وزن و افت ۲۶ درصدی در ارزش مواجه بوده است. این کاهش می تواند نشان دهنده کاهش تقاضای منطقه ای یا چالش های داخلی در تأمین انرژی و مواد اولیه باشد.
صادرات محصولات فولادی نهائی مانند ورق گرم و سرد رشد قابل توجهی را ثبت کرده اند. ورق گرم با رشد ۵۹ درصدی در حجم صادرات و ورق سرد با رشد ۱.۴ درصدی نشان داده است که تولیدکنندگان توانسته اند بخشی از ارزش افزوده زنجیره را حفظ کنند.



رشد صادرات آهن اسفنجی


طبق این آمار شاهد رشد چشم گیر ۳۴ درصدی صادرات آهن اسفنجی است که از ۷۹ هزار تن پارسال به ۱۰۵ هزار تن در فروردین سال جاری رسیده است. از نظر ارزشی هم صادرات این محصول رشد ۲۲ درصدی داشته که نشان دهنده استقبال بازارهای صادراتی از این محصول با ارزش افزوده متوسط است.

افزایش صادرات محصولات معدنی


همچنین در قسمت مواد اولیه زنجیره، صادرات گندله و کنسانتره سنگ آهن هم به ترتیب با رشد ۱۳ درصدی و ۱۴۵ درصدی در وزن و ۱۶ درصدی و ۱۵۳ درصدی در ارزش روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از مهر، رشد ۲۶ درصدی در ارزش صادرات نشان داده است که بازارهای هدف، همچنان متقاضی محصولات ایرانی هستند، هرچند امکان دارد صادرات بسمت محصولات با ارزش افزوده بالاتر تمایل یافته باشد. این مورد می تواند استراتژی مناسبی برای کاهش وابستگی به خام فروشی تلقی شود.

1404/03/03
13:42:47
5.0 / 5
16
تگهای خبر: انرژی , تولید , صادرات , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز
اویلنا، جایی که خبر به تحلیل تبدیل می شود. آگاهی از انرژی، کلید موفقیت.