چرایی نحوه واكنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز

چرایی نحوه واكنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز به گزارش خبرگزاری نفت و گاز در كنار فشارهای سیاسی مستمر از جانب آمریكا و اروپا، برخی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریكا طی روزهای اخیر كوشیده اند كه در مورد ضربه زدن به توانمندی های دفاعی و هسته ای ایران ادبیات سازی كنند. رفتارهای جدید كشورهای معاند نیازمند بازبینی در راهبردهای كنونی ایران و افزایش ظرفیت های بازدارندگی همه جانبه است.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از نورنیوز، صبح امروز (پنجشنبه) رخدادی در سایت هسته ای نطنز به وقوع پیوست که طی آن به یکی از سوله های در دست ساخت در محوطه باز سایت نطنز صدمه وارد شد.
بعد از این اتفاق، برخی اکانت های رسانه ای صهیونیستی بلافاصله این رخداد را به اقدامات خرابکارانه اسراییل نسبت داده اند.
در مبحث انفجار مخزن گاز در پارچین هم همین رویه از جانب منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی دنبال شد.
در مورد حادثه پارچین مسئولین مربوطه با انتشار ویدیوی کامل از محل فوق، توضیحات لازم را عرضه کردند و روشن شد که حادثه فوق هیچ ارتباطی با اقدامات خرابکارانه، سایبری و... نداشته است.
در مورد رخداد صبح امروز در سایت نطنز هم قطعا بعد از انجام بررسی های دقیق از جانب کارشناسان، اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
اما صرف نظر از ادعاهای مطرح شده از جانب منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی که معمولا به طور گسترده از جانب سایر رسانه های معاند هم بازنشر می شود توجه به چند نکته در این خصوص ضروری است:
۱- برخی مقامات رسمی همچون نخست وزیر و وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی، وزیر خارجه آمریکا، «برایان هوک» و برخی دیگر از مسئولین سیاسی، نظامی و امنیتی آنها بارها در مورد آمادگی و قصد خود برای ضربه زدن به تاسیسات نظامی و هسته ای ایران به صورت صریح اظهارنظر کرده اند.
۲- اقدام بی سابقه و غیرحقوقی اخیر آژانس که با فشار آمریکا و صحنه گردانی اروپا منجر به صدور قطعنامه از جانب شورای حکام شد هم با رویکرد افزایش فشارهای سیاسی و امنیتی ضد کشورمان پیگیری شده است.
۳- گزارش غیرحقوقی و جانب دارانه دبیرکل سازمان ملل متحد در جلسه اخیر شورای امنیت در مورد شیوه اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ که واکنش های ایران به خروج آمریکا از برجام را زیر سوال برده بود و با اعتراض تند چین و روسیه مواجه گردید بعنوان بردار فشار دیگری برای وادارسازی ایران به انصراف از حقوق طبیعی و قانونی خود قابل توجه است.
۴- قطعنامه پیشنهادی آمریکا با هدف دور زدن قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و تداوم تحریم تسلیحاتی ایران که مخالفت جدی روسیه وچین و اعتراض اعضای اروپایی شورای امنیت را به دنبال داشت حلقه دیگری از زنجیره فشارهای سیاسی تلقی می شود.
۵- تداوم تحریم های غیرقانونی و یک جانبه آمریکا که در قالب راهبرد فشار حداکثری دنبال می شود در کنار بدعهدی کشورهای اروپایی در عمل به تعهدات برجامی هم بخش مهم دیگری از تلاش همه جانبه ای است که هدفی جز تضعیف بنیه اقتصادی، دفاعی و سیاسی ایران نداشته و تداعی کننده جنگ احزاب برای شکستن اراده و مقاومت مردم ایران در مقابل زورگویی، زیاده خواهی و باج گیری نظام سلطه است.
۶- جمهوری اسلامی ایران تابحال با هوشمندی و درایت راهبردی تلاش نموده ضمن دفاع از مواضع اصولی و منافع ملی خود از تشدید بحران و شکل گیری شرایط و موقعیت های غیر قابل پیشبینی جلوگیری کند اما در صورتیکه نشانه هایی از عبور کشورهای معاند بخصوص رژیم صهیونیستی و آمریکا از خطوط قرمز جمهوری اسلامی که امنیت، منافع و آرامش مردم ایران است به هر شکلی بروز و ظهور یابد قطعا راهبرد مواجهه و مقابله با وضعیت جدید می بایست مورد تجدید نظر اساسی قرار بگیرد.



1399/04/15
11:55:49
5.0 / 5
2704
تگهای خبر: تحریم , حقوق , سایت , گاز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز