سناریوهای نجات نفت آمریكا از ورشكستگی

سناریوهای نجات نفت آمریكا از ورشكستگی خیلی از شركت های شیل آمریكا در چند سال قبل با استقراض پول و حفاری چاه های جدید كه آمریكا را به بزرگترین تولیدكننده نفت جهان تبدیل كرد، گذران كردند.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، این استراتژی برای مدتی به خصوص زمانی که قیمت هر بشکه نفت حدود ۶۰ دلار بود، موثر واقع شد. اما ریزش قیمت نفت لطمه پذیری خیلی از شرکت های نفت شیل آمریکا را که برای بقا در تلاش بودند، نمایان کرد. همه تولیدکنندگان در سرتاسر ایالات متحده آمریکا در واکنش به ریزش قیمت ها، تولیدشان را در ماه های آوریل و مه کاهش دادند.

برای بعضی از شرکت های نفت و گاز کاهش بودجه سرمایه برای نجات از ورشکستگی یا تغییر شرایط پرداخت بدهی کافی نخواهد بود، برای اینکه جریان نقدینگی کاهش پیدا کرده و از طرفی پنجره دسترسی به بازارهای سرمایه بسته شده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکتهایی که به دنبال استفاده از قانون حمایت در مقابل ورشکستگی در مقابل طلبکاران شان نیستند، می توانند گزینه های دیگری را مورد بررسی قرار دهند که شاید اندکی غیرمرسوم باشد. همه گزینه ها هر اندازه که غیرمرسوم باشند، برای تولیدکنندگان نفت لطمه دیده وجود دارند.

ادغام و خرید شرکت ها

شرکتهای نفت شیل آمریکا حالا نسبت به دوران رکود ۲۰۱۶-۲۰۱۵ گزینه های فاینانس کمتری دارند. به قول رابرت پولک، تحلیلگر ارشد شرکت وود مک کنزی، این وضعیت می تواند فرصت های ادغام و خرید جذابی را در بین شرکت ها به وجود آورد. با این وجود به علت ابهامات فراوان و نوسان بازار نفت، صنعت فعلا علاقه ای به خرید نشان نمی دهد.

طبق آمار شرکت تحلیل داده انرژی شرکت انوروس، بازار قراردادهای بالادستی آمریکا در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ گرفتار فروپاشی شد و همه معاملات ادغام و خرید قبل از سقوط قیمت نفت در اوایل مارس انجام گرفت. بزرگترین قراردادها در سه ماهه اول شامل فروش شرکت های ورشکسته و یک مورد حق امتیاز بودند. امکان دارد برای خریدارانی که به سرمایه دسترسی دارند، فرصت هایی برای خرید در آینده وجود داشته باشد اما ازسرگیری قراردادهای خرید و ادغام زمانی شروع می شود که قیمت های نفت تثبیت شود.

طبق تحلیل گروه مشاوره بوستون، غول های نفتی بین المللی تنها شرکت هایی هستند که می توانند از عهده خرید دارایی های نفت شیل با قیمت ارزان بربیایند. با این وجود اولویت های فعلی این شرکت ها حفظ نقدینگی و پرداخت سود نقدی به سهامداران در ماه های آینده است. غول های نفتی اگر بخواهند دارایی خریداری کنند، احیانا به دنبال خرید دارایی های باکیفیت خواهند بود.

با توجه به محدودیت ها، قراردادهای نفت و گاز در ماه های آینده متوقف خواهد ماند و بااینکه میلیاردها دلار دارایی و شرکت ها به فروش گذاشته می شود اما شرکت های درجه یک در سطح جهانی محدود خواهند بود.

امکان مدیریت دارایی های نفت و گاز توسط بانک ها

وام دهندگان به صنعت نفت و گاز امکان دارد تصمیم بگیرند وام های شرکت هایی که قادر به بازپرداخت آنها نیستند، فاینانس مجدد کند. در این نوع معامله، بدهی تبدیل به سهم شده و کمک می نماید شرکت بدهکار از ورشکستگی اجتناب کند.

طبق گزارش شرکت کردیت سایتس، سیتی گروپ، ولزفارگو، بانک امریکا و جی پی مورگان بالاترین میزان بدهی های معوق شرکت های انرژی را تا آخر سال ۲۰۱۹ داشته اند. از نظر درصد وام های انرژی از کل وام ها، گلدمن ساکس با ۱۱.۲ درصد پیشتاز است.

منابع آگاه به رویترز اظهار کرده اند که بانکهایی نظیر سیتی گروپ، ولزفارگو، بانک امریکا و جی پی مورگان از اوایل آوریل، شرکت های مستقلی را تشکیل دادند که در صورت عدم توانایی شرکت های نفتی برای بازپرداخت بدهی شان، مدیریت دارایی های نفت و گاز را برعهده بگیرند. این پروسه امکان دارد ماه ها به طول بینجامد اما به بانک ها اجازه می دهد کنترل دارایی های نفت و گاز را به دست بگیرند و بجای فروختن آنها به مبلغ یک دلار یا یک پنی، زمانی که شرایط بهبود پیدا کند، آنها را به ارزش مناسب به فروش رسانند.

شرکت های نیرو تامین کنندگان انرژی را خریداری کنند

برخی از تولیدکنندگان انرژی ورشکسته امکان دارد در بین مشتریان نیروگاهی خود نجات دهنده پیدا کنند. بعضی از شرکت های نفت و گاز که در ورطه ورشکستگی قرار دارند، در جست و جوی یک خریدار مناسب، با شرکت های نیرو وارد مذاکره شده اند. این رویکرد غیرمرسوم است ولی در شرایط فعلی هیچ گزینه ای دور از نظر نیست.

افزایش ورشکستگی های نفت و گاز در آمریکای شمالی

گزارش شرکت حقوقی "هاینس اند بون" نشان داده است که در فاصله ژانویه تا مه مجموعا ۱۸ شرکت نفت و گاز در آمریکای شمالی خواهان حمایت در مقابل ورشکستگی شدند که پنج مورد در سه ماهه اول و ۱۳ مورد در دو ماه نخست سه ماهه دوم بودند.




1399/03/26
15:31:05
5.0 / 5
3004
تگهای خبر: انرژی , تولید , حفاری , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز