یادداشت،

برای سالگرد ترور شهید فخری زاده

برای سالگرد ترور شهید فخری زاده به گزارش خبرگزاری نفت و گاز، یک کارشناس مسایل بین الملل ضمن اشاره به سالگرد ترور شهید فخری زاده اظهار داشت: باید به خاطر داشت که به خاک افتادن هر سروی بزرگ صدمه بزرگی به کشور بوده و بایستی برای محافظت از آنها از گزند دشمنان تلاش مضاعفی صورت داد.


علی شکوری، کارشناس مسایل بین الملل در یاداشتی که در اختیار ایسنا گذاشت، نوشت: مبادرت به حذف ناجوانمردانه دانشمند شهید محسن فخری زاده همچنان محل گفت و گو و گداز بسیار است. مردان بزرگ آیین شان به ادامه حضور و ردپا حتی سال ها بعد از فداشدن جسم و جانشان در راه سرزمین و آرمان است. پرداختن به ابعاد عملیاتی-اطلاعاتی این اتفاق در وسع و صلاحیت این قلم نیست، اما برخی مشابهت های تاریخی برآنم داشت تا از نگرگاهی نو به ترور آبسرد دماوند بپردازم. اگر لاف و گزاف ها را فرو بگذاریم، نیک می دانیم که در هر سرزمین و زمانه ای انسان های بزرگ به همت و وجود دانش میاندار راهبری ملت ها و از عوامل محوری برقرار ماندن در جهان پرهیاهو و حیله هستند. اینکه مردمانی برجسته ترین اعضای خودرا به طرق مختلف از کف بدهند، خود حکایت شهر بی دفاعی هستند که بی رزم و آزرم آیین بزرگی به کناری نهاده و سقوط خواهند کرد.
در بحبوحه جنگ عالمگیر دوم که جان و جهان انسان ها بی رحمانه در آتش می سوخت، لهستان توسط شوروی و آلمان نازی مشترکاً اشغال یا بهتر بگوییم «لوطی خور» شد. در اقدامی هولناک نزدیک به سه هزار تن از برجسته ترین شخصیت های نظامی –سیاسی-علمی لهستان دستگیر و ناپدید شدند و سال ها بعد در گورهای جمعی در میانه مهیب و تاریک جنگل «کاتین» استخوان های به خاک رفته آنها کشف شد. شوروی با بهره گیری از بدنامی نازی ها و قدرت تخریبی-تبلیغی چپ، این جنایت را به دامان آلوده نازی ها انداخت. بعدها کشف شد که تمام آن افراد با شقاوت هرچه بیشتر توسط شوروی و به دستور مستقیم استالین مقتول و مقبور شدند. هدف از این اقدام تهی کردن لهستان از نیروهای تاثیرگذارش بود تا برای همیشه در تیول شوروی بماند و آنچه از ملت باقی مانده مشتی مواجب بگیر و میانه حال باشند که از فرط تباهی، چراغی نیم سوز هم از استقلال و ملک داری نیفروزند.
سال ها بعد-2010- «لخ کاچینسکی» رییس جمهور وقت لهستان در پروازی به مقصد کاتین برای ادای احترام به همین جان باختگان در یک سانحه هوایی جان باخت. باری حالا بنظر می رسد که محور دشمنان ایران از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی موذیانه و با آلات فعل مختلف این نظریه کاتین را پی می گیرند.
ترورهای اولین دمان انقلاب که متفکری در آوازه شهید مطهری و رئوس قوای نظام نوپا را هدف گرفته بود و تا نظامی برجسته ای چون شهید قرنی هم پیش رفت، خود گویای اهداف در پیش چشم بوده است. در سالهای اخیر نیز از ترور دانشمندان برجسته و وطن دوست که اخیرترینش ترور شهید فخری زاده است تا مبادرت به حذف سردارشهید قاسم سلیمانی از برجسته ترین چهره های خاورمیانه که به گواه خود رسانه های غربی تاثیر و اشتهارش در خاورمیانه قابل انکار و تردید نبود. این گزاره که راه ملت و کشور ادامه دارد و همیشه رویش جوانه ها داغ سرو را خواهد پوشانید، البته با حقیقت نسبت وثیق دارد؛ اما نمی توان انکار کرد که برخی چهره ها و توان ها یگانه اند و غنیمت و جای آنها به سختی قابل پرشدن است. بنظر می رسد از این نگرگاه باید تعریف جدیدی از این جنگ موذیانه ارائه داد تا در میدان و میان خواست بدخواهان این سرزمین گرفتار نیاییم. گاه آتش مصنوعی نزاع های بی حاصل چنان بالا می رود که ترور شخصیت از بزرگان میدان های مختلف به آسانی آب خوردن رخ می دهد و این خود می تواند قسمتی از پازل نظریه جنگل کاتین باشد.
دانشمند، نظامی، هنرمند، ادیب و سیاست مدار استخوان دار همه ستون های این سرزمین و نگاهبانان مرز ساحت های مختلف هستند. باید به خاطر داشت که به خاک افتادن هر سروی بزرگی لطمه بزرگی به کشور بوده و بایستی برای صیانت از آنها از گزند دشمنان تلاش مضاعفی صورت داد. یاد و خاطره این شهید وطن گرامی باد.





منبع:

1401/09/19
15:27:20
5.0 / 5
514
تگهای خبر: برق , خاورمیانه , سوخت , عملیات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز