همزمان با سفر معاون رییس جمهور به استان یزد انجام شد

رونمایی و بهره برداری از پروژه های مجتمع پرتوفرآیند ایران مرکزی

رونمایی و بهره برداری از پروژه های مجتمع پرتوفرآیند ایران مرکزی خبرگزاری نفت و گاز: به گزارش خبرگزاری نفت و گاز، همزمان با سفر رئیس سازمان انرژی اتمی به استان یزد و شهرستان تفت، از سه محصول ساخت شرکت توسعه کاربرد پرتوها در مجتمع پرتوفرآیند ایران مرکزی (یزد) رونمایی گردید.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، همزمان با چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، استان یزد و شهرستان تفت میزبان محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی بود و از سه دستاورد این سازمان با حضور استاندار یزد و تعدادی از مقامات استانی رونمایی و بهره برداری شد.

تولید نیمه صنعتی سوپرجاذب بهداشتی، تولید نیمه صنعتی پودر بندآورده خون و ساخت دستگاه عصاره گیر مایکروویو پارس اسانس، سه پروژه ای بودند که با حضور معاون رئیس جمهور و معاونان وی در مسافرت به استان یزد و شهرستان تفت رونمایی و بهره برداری شد.

از قابلیت های این سه محصول که توسط شرکت توسعه کاربرد پرتوها ساخته و آماده بهره برداری شده است می توان به پودر بندآورده خون اشاره کرد؛ این پودر در عمل های جراحی همچون جراحی های قلب، عروق، ارتوپدی، نخاعی، سوانح سوختگی، زنان و زایمان، رباتیک، پلاستیک، داخلی و عصبی به عنوان یک بندآورده کمکی در هنگام کنترل خونریزی از مخازن مویرگی، وریدی و یا عروق تحت فشار، لیگاتور مورد استفاده قرار می گیرد. پودر بندآورده خون همین طور در جنگ ها برای سربازان و مصدومان جنگی، بند آوردن خونریزی های مربوط به بافت های نرم هموستاز محل آنژیوگرافی قابل استفاده می باشد.

دستگاه عصاره گیر مایکروویو پارس اسانس با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای شرکت توسعه کاربرد پرتوها مورد بهره برداری قرار گرفت.

در ادامه این برنامه همین طور از تولید نیمه صنعتی سوپر جاذب بهداشتی رونمایی شد؛ این پودر در پوشک نوزادان، بزرگسالان، نوار بهداشتی، پدهای پرستاری و سایر محصولات بهداشتی به کار می آید. محصولات جاذب بهداشتی وارداتی به کشور اغلب با روش های سنتی شیمیایی تولید می شوند و بنا بر این موجب بروز حساسیت و التهابات پوستی مختلف ناشی از استفاده از مواد شیمیایی سمی و حساسیت زا برای مصرف کننده می شود. در این محصول جاذب بهداشتی مجتمع پرتو پروسه ایران مرکزی (یزد) از یک روش ابتکاری و همین طور از روش پرتودهی الکترون این جاذب پلیمیری استفاده شده است.

بهره مندی از روش پرتودهی الکترون، حذف کامل مواد شیمیایی سمی و حساسیت زا در پروسه تولید را به ارمغان می آورد و یک محصول کاملا استریل، ایمن و با خلوص بالا است. این محصول بهداشتی پرمصرف هیچ نوع تولید کننده داخلی نداشته و نیاز مصرفی کشور عمدتاً بوسیله واردات از کشورهای آسیایی شرقی (چین، تایوان، کره جنوبی و... ) تامین می شود. مصرف سالیانه کشور برای این محصول بطور متوسط 50 هزار تن است که با تولید آن در داخل، این محصول در اختیار تولیدکنندگان داخلی و همین طور خارجی قرار خواهد گرفت.

گفتنی ست در این سفر شیرمردی، معاون سازمان و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و احمدی، معاون سازمان و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید مواد اولیه و سوخت هسته ای (تماس) اسلامی را همراهی می کنند.
انتهای پیم



منبع:

1401/11/19
12:37:28
5.0 / 5
432
تگهای خبر: انرژی , تولید , سوخت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز