پیش بینی آژانس بین المللی انرژی از ۲۰ سال آینده

هند بزرگترین پیشران تقاضا برای انرژی می شود

هند بزرگترین پیشران تقاضا برای انرژی می شود آژانس بین المللی انرژی (IEA) پیش بینی نمود هند تا ۲۰ سال آینده بزرگترین سهم را در رشد تقاضا برای انرژی خواهد داشت و تا سال ۲۰۳۰ از اتحادیه اروپا بعنوان سومین مصرف کننده بزرگ انرژی در جهان سبقت می گیرد.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، در گزارش ۲۰۲۱ دورنمای انرژی هند که از جانب آژانس بین المللی انرژی انتشار یافت، پیشبینی شد با توسعه تولید ناخالص داخلی هند به ۸.۶ تریلیون دلار تا سال ۲۰۴۰ تحت سناریوی سیاست ملی فعلی این کشور، مصرف انرژی هند حدودا دو برابر خواهد شد.

نیازهای انرژی رو به رشد هند، وابستگی این کشور به واردات سوخت فسیلی را زیاد می کند چونکه تولید داخلی نفت و گاز با وجود سیاستهای دولتی برای توسعه اکتشاف و تولید نفت و انرژی تجدیدپذیر، سالها راکد بوده است.

انتظار می رود تقاضای هند برای نفت از حدود پنج میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹، به ۸.۷ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۴۰ رشد کند و ظرفیت پالایش این کشور تا سال ۲۰۳۰ به ۶.۴ میلیون بشکه در روز و تا سال ۲۰۴۰ به ۷.۷ میلیون بشکه در روز در مقایسه با پنج میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹، صعود کند.

هند که دومین واردکننده بزرگ نفت در جهان بعد از چین است، هم اکنون حدود ۷۶ درصد از نیازهای نفتی خویش را وارد می نماید. انتظار می رود وابستگی هند به نفت خارجی تا سال ۲۰۳۰ به ۹۰ درصد و تا سال ۲۰۴۰ به ۹۲ درصد افزایش پیدا کند.

آژانس بین المللی انرژی پیش بینی نمود رشد تقاضا برای نفت هزینه واردات نفت هند را تا سال ۲۰۳۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۹ دو برابر کرده و به حدود ۱۸۱ میلیارد دلار و تا سال ۲۰۴۰ سه برابر کرده و به ۲۵۵ میلیارد دلار بالا می برد.

هند که چهارمین واردکننده بزرگ LNG در جهان است و حدود نیمی از گاز طبیعی مورد نیازش را با نفتکش وارد می کند، میلیاردها دلار برای ساخت زیرساخت ضروری برای افزایش استفاده از این سوخت پاکتر هزینه می کند.

بر اساس گزارش رویترز، طبق پیشبینی آژانس بین المللی انرژی، واردات LNG هند تا سال ۲۰۳۰ به ۷۶ میلیارد متر مکعب معادل ۵۸ درصد از کل مصرف گاز این کشور رشد می کند و تا سال ۲۰۴۰ چهار برابر شده و به ۱۲۴ میلیارد متر مکعب معادل ۶۱ درصد از مجموع تقاضا برای گاز می رسد.





منبع:

1399/11/22
11:46:26
0.0 / 5
1185
تگهای خبر: انرژی , تولید , سوخت , گاز
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز